زندگی > تغذیه و آشپزی
-
روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه | تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟ ؛ فوت و فن خوشمزه شدن میرزا قاسمی
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، میرزاقاسمی که به عنوان یکی از خوراکهای محلی شمال ایران شناخته میشود،…
بیشتر بخوانید » -
کلوچه لیمویی؛ کلوچه پرطرفدار بین المللی + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، کوکی لیمویی یکی از کلوچههای خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی میباشد و بافت آن…
بیشتر بخوانید » -
۶ غذای دریایی سرطان زا که نباید مصرف کنید
به گزارش همشهری آنلاین، دانشمندان هشدار دادهاند در ۶ غذای دریایی مشخص، میکروپلاستیکهای خطرناکی هستند که به ابتلای فرد به…
بیشتر بخوانید » -
ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل
به گزارش همشهریآنلاین، تحقیقات جدید یکی از عادات تغذیه مدیترانهای را که مصرف ماست به همراه عسل است، به لحاظ…
بیشتر بخوانید » -
صبح ها قهوه بخوریم چه اتفاقی در بدنمان میافتد؟ ؛ بهترین زمان مصرف قهوه
به گزارش همشهری آنلاین، تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف قهوه فقط در صبح با کاهش ۱۶ درصدی خطر…
بیشتر بخوانید » -
نشانههای کمبود ویتامین C در بدن
به گزارش همشهری آنلاین، اگر کمبود ویتامین C به مدت ۳ ماه یا بیشتر ادامه یابد، علائمی مانند خونریزی از…
بیشتر بخوانید » -
پوست نارنج را دور نریزید ! | روش تهیه مربای پوست نارنج ؛ ترفند از بین بردن تلخی مربای نارنج
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برای درست کردن مربای پوست نارنج ابتدا خلال نارنج ها را پاک…
بیشتر بخوانید » -
معجزه سلامتی با روزی ۲ خرما
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: مشخصات غذایی خرما خوب است. این خوراکی نسبت به اکثر میوههای تازه کالری بیشتری دارند…
بیشتر بخوانید » -
با روغن هسته انگور و خواص بینظیر آن آشنا شوید
به گزارش همشهری آنلاین، در سالهای اخیر محبوبیت روغن هسته انگور هم به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و…
بیشتر بخوانید » -
نگهداری ماست و ترشی در ظرف فلزی؛ خوب یا بد | خطرات نگهداری ماست و ترشی در ظروف فلزی
بسیاری از ما بدون فکر کردن به نوع ظرفی که استفاده میکنیم، ماست و ترشیهای خوشمزهمان را در ظروف فلزی…
بیشتر بخوانید »