زندگی > تغذیه و آشپزی
-
چطور خورشت بادمجان اناری بپزیم؟
همشهری آنلاین: خورشت بادمجان یکی از خورشت های پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت…
بیشتر بخوانید » -
روزانه چند عدد میوه بخوریم؟
به گزارش همشهریآنلاین، خیلی از افراد تصور میکنند چون میوه برای سلامتی مفید است، پس محدودیتی هم در مصرف آن…
بیشتر بخوانید » -
چرا پنکیک بوی تخم مرغ می دهد ؟ ؛ بهترین روش برای از بین بردن بوی تخم مرغ در پنکیک
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، استفاده از تخم مرغ یکی از ارکان اصلی در طرز تهیه پنکیک…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کباب لقمه اصیل ایرانی به سبک رستورانی
به گزارش همشهری آنلاین، کباب لقمه، این شاهکار محبوب سفرههای ایرانی، نهتنها یک غذا، بلکه یادآور لحظههای ناب خانوادگی و…
بیشتر بخوانید » -
آشنایی با روش تهیه انار پلو با پرک بادام+فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی روش تهیه انارپلو با پرک بادام را ارائه کرده اس…
بیشتر بخوانید » -
روش تهیه دسر روکر با انار و بیسکوییت
همشهری آنلاین: ترکیب انار و بیسکوییت، پایه اصلی تهیه روکر انار، دسر سادهای است که مواد اولیه آن در دسترس…
بیشتر بخوانید » -
آیا سبز شدن رنگ سیر و مصرف آن در سیرترشی مضر است؟
به گزارش همشهری آنلاین، الهه عسکری در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: سیر دارای یک ترکیب گوگرددار بنام آلیین است…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه دسر خوشمزه تبریزی برای شب یلدا
به گزارش همشهری آنلاین، پالدا یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی آذربایجان با اصالت تبریزی است که طعمی شبیه…
بیشتر بخوانید » -
بادام یا بادام زمینی، کدامیک مغذیترند
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: اما کدام یک از این دو نیروگاه تغذیهای گزینه بهتری است؟ برای اینکه بدانیم کدام…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک قهوه به روش کافیشاپی
به گزارش همشهری آنلاین، در این مقاله، قدم به قدم طرز تهیه کیک قهوه کافیشاپی را یاد میگیریم و نکات…
بیشتر بخوانید »