زندگی > تندرستی
-
خواص هسته خرما و طریقه مصرف این خوراکی
به گزارش همشهری آنلاین، خواص شگفتانگیز هسته خرما به دلیل ویتامینها و ترکیبات متنوع موجود در آن است. هسته خرما…
بیشتر بخوانید » -
خواص لوبیا سبز ؛ این افراد نباید لوبیا سبز مصرف کنند + ارزش غذایی یک فنجان لوبیا سبز
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصر ایران، آیا به دنبال راهی برای تقویت سلامت استخوان ها، بهبود گوارش…
بیشتر بخوانید » -
این مواد غذایی را با ماست ترکیب نکنید
به گزارش همشهری آنلاین، ماست از جمله لبنیات پرخاصیت است اما گاهی اوقات ترکیب برخی مواد غذایی با ماست می…
بیشتر بخوانید » -
آیا مصرف گوجه فرنگی در ابتلا به نقرس نقش دارد؟
به گزارش همشهری آنلاین، نقرس نوعی آرتریت التهابی است که با تجمع کریستالهای اسید اوریک (اورات مونوسدیم) در مفاصل ایجاد…
بیشتر بخوانید » -
مدت زمان نگهداری نان در فریزر ؛ بهترین زمان استفاده از نان داخل فریزر چقدر است؟
به گزارش همشهری آنلاین، در صورت ضرورت برای نگهداری نان در فریزر بهتر است نان را پس از اینکه کمی…
بیشتر بخوانید » -
کمبود این ویتامین موجب حساسیت به نور میشود
به گزارش همشهری آنلاین، هنگامی که چشمها به نور حساس باشند، فرد به فتوفوبیا مبتلا است. فتوفوبیا ممکن است به…
بیشتر بخوانید » -
کمبود چه مواد غذایی در بدن باعث سردرد میشود ؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، اگر جزو افرادی هستید که به سردردهای مزمن مبتلا هستید، بهتر است…
بیشتر بخوانید » -
از این اشتباهات در وعده صبحانه پرهیز کنید
به گزارش همشهری آنلاین، انجام دادن بعضی از اقدامات اشتباه میتواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر منفی بگذارد،…
بیشتر بخوانید » -
ترکیب آب هویج و زنجبیل معجزه میکند | خواص آب هویج و زنجبیل را بشناسید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسکانیوز، آیا می دانستید که آب هویج و زنجبیل می تواند به کاهش…
بیشتر بخوانید » -
آکریلامید؛ مادهای خطرناک در سیبزمینی سرخکرده!
به گزارش همشهری آنلاین، پوسته قهوهای روی سیب زمینیهای سرخ شده یا رنگ تیره نان تست برشته حاکی از وجود…
بیشتر بخوانید »