زندگی > تغذیه و آشپزی
-
ته چین اسفناج؛ منوی ویژه گیاه خواران + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، ته چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستورانها جایگاه ویژهای…
بیشتر بخوانید » -
چطور در خانه برگر گیاهی بپزیم؟
همشهری آنلاین: اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید،…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه خورشت فسنجان در زمستان
همشهری آنلاین: این غذا شیرین و چرب است و به خاطر داشتن گردوی زیاد برای افراد بلغمی و سرد مزاج…
بیشتر بخوانید » -
در چه کشورهایی هنوز گوشت سگ مصرف میشود؟ | در این کشور سالانه حدود ۱۰ میلیون سگ و ۴ میلیون گربه مصرف میشود
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، مصرف گوشت سگ در فرهنگهای غربی به شدت رد شده است، اما…
بیشتر بخوانید » -
میان وعدههای کم کالری برای لاغری
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب به ۷ میان وعده مرغ اشاره میکنیم که میتوانید آنها را درست…
بیشتر بخوانید » -
ممنوعیت رنگ خوراکی قرمز شماره ۳
به گزارش همشهری آنلاین شواهد علمی فزاینده نشان میدهند نشان میدهد که مصرف قرمز ۳ خطرات قابل توجهی برای سلامتی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کوفته سماق؛ یک غذای لذیذ کُردی
به گزارش همشهری آنلاین،کوفته سماق یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به روشهای گوناگون تهیه…
بیشتر بخوانید » -
پودر پروتئین خانگی؛ سالم، خوشمزه و ساده!
همشهری آنلاین-مریم شیرافکن: آیا آمادهاید یک تغییر سالم به رژیم غذاییتان اضافه کنید؟ با این دستور آسان، پودر پروتئین خانگی…
بیشتر بخوانید » -
اگر به موز آلرژی دارید این گزارش را بخوانید
به گزارش همشهریآنلاین، موز یکی از میوههای محبوب و مغذی در دنیا است، ولی شاید باورتان نشود که این میوه…
بیشتر بخوانید » -
شفته اراکی؛ اصیل ترین غذای اراکی ها + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، اراکیها معمولاً در جشنها وروزهای خاص شفته اراکی که در واقع نوعی کوفته است را سرو…
بیشتر بخوانید »