زندگی > تغذیه و آشپزی
-
چطور دمنوش زنجبیل و زردچوبه درست کنیم؟
همشهری آنلاین: دمنوش زنجبیل و زردچوبه یک نوشیدنی طبیعی و جایگزینی مناسب برای نوشیدنیهای مضر با قند مصنوعی محسوب می…
بیشتر بخوانید » -
روش تهیه یک صبحانه مقوی با میوه و کره بادامزمینی
همشهری آنلاین: به جای صبحانههای تکراری، زمستان امسال ساندویچ وافل کره بادام زمینی و میوه را به عنوان یک خوراکی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه خاگینه با ماست + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه خاگینه با ماست را ارائه کرده است، با…
بیشتر بخوانید » -
مادهای شگفتانگیز برای کاهش خطر زوال عقل
همشهری آنلاین-مریم شیرافکن: گزارشی از آخرین یافتههای علمی درباره یک ماده مغذی کمتر شناختهشده، تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف کولین،…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه دسر کدوحلوایی با شیره انگور + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این دسر خوشمزه را ارائه کرده است. با…
بیشتر بخوانید » -
چطور با چغندر برگر درست کنیم؟ + فوت و فن
گاهی هنگام پخت برخی غذاها میتوان با اضافه کردن برخی مواد اولیه طعمش را تغییر داد. در برگرها هم گرچه…
بیشتر بخوانید » -
روش تهیه سالاد ذرت به روش رستورانی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سالاد ذرت به روش های متفاوتی درست می شود و هر کسی بسته به مزاج و…
بیشتر بخوانید » -
خوراک مرغ؛ به سبک جدید و خاص با خامه و اسفناج
به گزارش همشهری آنلاین، خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای…
بیشتر بخوانید » -
رام بابا؛ دسر فرانسوی خوش طعم به سبک ایرانی ها
به گزارش همشهری آنلاین، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای…
بیشتر بخوانید » -
ته چین اسفناج؛ منوی ویژه گیاه خواران + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، ته چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستورانها جایگاه ویژهای…
بیشتر بخوانید »