سلامت > تغذیه

کودکان مظلوم ترین قشر در انتخاب غذا هستند



تهران پزشکی: محمدرضا ظفرقندی، در همایش روز جهانی ایمنی غذا که روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، افزود: آنچه امروز در شماره روز جهانی ایمنی غذا به آن توجه شده مبتنی بر دانش بودن تولید است.

وی تاکید کرد: اگر بازار جانشین دانش شود کودکان دچار کبد چرب و بزرگسالان دچار دیابت و فشارخون می‌شوند.

ظفرقندی افزود: مظلوم‌ترین طبقه در حوزه غذا کودکان هستند که عادات غذایی آنها انتخاب خودشان نیست.

ظفرقندی گفت: تولید غذا در کشور باید مبتنی بر دانش باشد و سازمان غذا و دارو باید در این زمینه نظارت داشته باشد.

وی افزود: شاخص‌هایی که در حوزه غذا به آن دست یافته‌ایم، جزو افتخارات کشور محسوب می‌شود.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا