زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور کیک انار خانگی بپزیم؟


همشهری آنلاین: کیک انار خانگی سالم و پرخاصیت است و درست کردن آن در خانه وقت زیادی نمی‌برد. پس دست به کار شوید و این کیک را طبق این دستور درست کنید.

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

انار: ۲ عدد

تخم‌مرغ: ۴ عدد

آب‌ انار: نصف لیوان

شکر: یک لیوان

روغن مایع: نصف لیوان

آرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرم

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. انارها را دانه کنید. دانه‌های انار را داخل مخلوط‌کن بریزید و آب انار، روغن، شکر، وانیل و تخم‌مرغ به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲. مواد را از صافی رد کنید تا تخم انارها گرفته شود. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را که از قبل مخلوط و الک کرده‌اید، کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید.

۳. کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به‌مدت ۴۵ دقیقه بگذارید.

نکته: می‌توانید برای قرمزتر شدن کیک از چند قطره رنگ خوراکی در مایه آن استفاده کنید.

چطور کیک انار خانگی بپزیم؟

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا