چطور کیک انار خانگی بپزیم؟
همشهری آنلاین: کیک انار خانگی سالم و پرخاصیت است و درست کردن آن در خانه وقت زیادی نمیبرد. پس دست به کار شوید و این کیک را طبق این دستور درست کنید.
آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
انار: ۲ عدد
تخممرغ: ۴ عدد
آب انار: نصف لیوان
شکر: یک لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
آرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیکینگپودر: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. انارها را دانه کنید. دانههای انار را داخل مخلوطکن بریزید و آب انار، روغن، شکر، وانیل و تخممرغ به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲. مواد را از صافی رد کنید تا تخم انارها گرفته شود. سپس آرد و بیکینگپودر را که از قبل مخلوط و الک کردهاید، کمکم به مایه کیک اضافه کنید.
۳. کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردهاید، بهمدت ۴۵ دقیقه بگذارید.
نکته: میتوانید برای قرمزتر شدن کیک از چند قطره رنگ خوراکی در مایه آن استفاده کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین