زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور پاستیل انار تهیه کنیم؟



به گزارش همشهری آنلاین: تهیه پاستیل انار نیازمند صرف زمان طولانی نیست و مدت زمان آماده‌سازی‌ مواد تقریبا 15دقیقه طول می‌کشد.

تعداد نفرات: 4تا 5نفر

مواد لازم:

آب انار: 2پیمانه

شکر:یک پیمانه

گلوگز مایع:2/1پیمانه

پودر ژلاتین:2/1پیمانه

رنگ خوراکی قرمز: به میزان دلخواه

روش تهیه:

1- یک ظرف جادار انتخاب کنید و درون آن گلوکز را با ژلاتین ترکیب کنید. البته به‌عنوان جایگزین گلوکز می‌توانید از پودر ژله آماده انار نیز استفاده کنید.

2-بعد از ترکیب این دو، نوبت به اضافه‌کردن آب انار می‌رسد که را به آرامی هم بزنید تا کاملا مایع شما حل و یکدست شود.

3- مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. هم بزنید تا جایی که مطمئن شوید ژلاتین و گلوکز به‌صورت کامل حل شده‌اند.

4-بعد از یک ربع مایع پاستیل شما تقریبا آماده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری رنگ خوراکی درون آن بریزید. مواد را هم بزنید تا رنگ آن پخش شود.

5- مایه پاستیل را درون قالب بریزید و اجازه دهید به‌مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر یا اینکه به‌مدت ۳ ساعت درون یخچال بماند تا خود را بگیرد.

نکته: برای تزیین پاستیل انار می‌توانید از انار و شکر کمک بگیرید تا زیباتر و خوشمزه‌تر به‌نظر برسد.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا