چطور فرنی مناسب ذائقه همه درست کنیم
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه بک فرنی خوشمزه برای روزهای سرد زمستان ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
شیر: ۴ لیوان
آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱. شیر را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش نزدیک شد، شکر را به آن بیفزایید تا حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید.
۲. آرد برنج را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا آرد باز شود. سپس به قابلمه روی گاز اضافه کنید.
۳. بعد از اضافه کردن آرد، برای دقایقی اجازه دهید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد. در این حین باید فرنی را به طور مرتب هم بزنید تا گلوله نشود یا ته نگیرد.
۴. در انتها که فرنی به غلظت رسید، شعله را خاموش کنید تا از جوش بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.
نکته:
بعد از ریختن فرنی در ظرف سرو، صبر کنید کاملا خنک شوند، سپس در یخچال بگذارید. این کار از آب انداختن فرنی جلوگیری میکند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین