زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور در خانه برگر گیاهی بپزیم؟



همشهری آنلاین: اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید، بهتر است دست به کار شوید و در خانه برگرهای خانگی را با بهترین مواد اولیه و با کمترین ضرر برای سلامتی فرزندتان درست کنید و همه اعضای خانواده در کنار میل کنید.

ساندویچ برگر گیاهی

آماده سازی: یک ساعت

پخت:‌نیم ساعت

تعداد :‌۴ نفر

مواد لازم:

لوبیای قرمز پخته: ۱۰۵ گرم

برنح قهوه ای پخته: ۷۵ گرم

پنیر چدار رنده شده: ۴۵ گرم

آرد سوخاری سبوس دار: ۳۰ گرم

سیب زمینی پخته:‌ ۶۰ گرم

هویج رنده‌شده: ۶۰ گرم

تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

روغن ارده کنجد: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱.لوبیا، برنج، پنیر، آرد سوخاری، سیب‌زمینی و هویج را با یکدیگر ترکیب کنید. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ت به تمام مواد آغشته شود.

۲. اگر مخلوط شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کمی خودش را بگیرد.

۳. روغن ارده کنجد را در یک تابه نچسب گرم کنید. از مواد برگر به اندازه یک گردو بردارید و وبعد آن را دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید.

۴. برگرها را که از تابه خارج کردید روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

۵. برگرها را با سبزیجات مورد علاقه فرزندتان تزیین کرده و سرو کنید.

نکته:‌ برگرهای گیاهی را می‌توانید تا۳ روز در ظروف نگهداری مواد غذایی در یخچال نگه دارید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا