چطور خورشت بادمجان اناری بپزیم؟
همشهری آنلاین: خورشت بادمجان یکی از خورشت های پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانه های خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفره ها می دهد.
خورشت انار بادمجان
آمادهسازی: یک و نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
بادمجان: ۳ عدد
سینه مرغ:یک عدد
پیاز: یک عدد
رب انار: ۳ قاشق غذا خوری
سس انار(ترکیب آب انار و کمی شکر) :۳ قاشق غذا خوری
دانه انار: ۲ قاشق غذا خوری
زعفران: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه
۱: بادمجانهای پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.
۲: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.
۳: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجانها را بیفزایید.
نکته: میتوانید بادمجانها را در انتهای پخت روی خورشت قرار دهید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین