متوسط قیمت کالاهای خوراکی در آبان اعلام شد
به نقل از مرکز آمار ایران، بر اساس آمار تغییرات متوسط قیمتی اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در گروه نان و غلات، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۷.۱ درصد و شیرینی خشک با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام مرغ ماشینی با ۴.۴ درصد و ماهی قزلآلا با ۲.۰ درصد است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۱۴.۹ درصد، خامه پاستوریزه با ۱۱.۹ درصد و ماست پاستوریزه با ۹.۴ درصد است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۲۱.۰ درصد و هلو با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با ۲۰.۲- درصد و انار با ۵.۲- درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۷۹.۱ درصد و کدو سبز با ۲۵.۸ درصد و پیاز با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هویج فرنگی با ۳.۷- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۵.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۳.۴ درصد بوده است.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت