مجله سلامت > دهان و دندان

قیمت ایمپلنت تک دندان چقدر است ؟


ایمپلنت های دندانی نشان دهنده یک رویکرد پیچیده و پذیرفته شده برای جایگزینی دندان های از دست رفته یا آسیب دیده هستند. این تکنیک به دلیل جذابیت، زیبایی و کارایی عملکردی آن مورد توجه بسیاری از افراد جامعه است. با این وجود، پیامدهای مالی ایمپلنت های دندانی می تواند به طور قابل توجهی در مانع انجام این عمل باشد. هدف این مقاله بررسی عوامل مختلفی است که بر هزینه ایمپلنت دندان تأثیر می‌گذارند و همچنین ملاحظات مهمی که باید در نظر گرفته شوند. 

قیمت ایمپلنت تک دندان

ایمپلنت دندان چیست؟

جراحی ایمپلنت دندان ریشه های دندان را با پایه های فلزی و پیچ مانند جایگزین می کند و دندان های آسیب دیده یا از دست رفته را با دندان های مصنوعی جایگزین می کند که بسیار شبیه به دندان های واقعی هستند. جراحی ایمپلنت دندان می تواند انتخاب مفیدی باشد، زمانی که پروتزهای مصنوعی یا بریج جز روش های نا مناسب محسوب می شوند.

نوع ایمپلنت و وضعیت استخوان فک نحوه انجام جراحی ایمپلنت دندان را مشخص می کند. این جراحی ممکن است شامل چندین روش باشد. مزیت اصلی ایمپلنت پشتیبانی محکم برای دندان های جدید است فرآیندی که نیاز به ترمیم استخوان محکم در اطراف ایمپلنت دارد. از آنجایی که این ترمیم استخوان به زمان نیاز دارد، این روند می تواند چندین ماه طول بکشد.

قیمت ایمپلنت تک دندان چقدر است؟

هزینه ایمپلنت دندان می تواند بسیار متفاوت باشد. به طور معمول، چندین ایمپلنت برای افرادی دندان هایشان  از دست داده اند می تواند مقرون به صرفه تر باشد. این به این دلیل است که هزینه های خاصی مانند سی تی اسکن و تصویربرداری فقط یک بار برای چندین ایمپلنت انجام می شود. علاوه بر این، مینی ایمپلنت‌های دندانی گزینه‌ای مقرون به صرفه‌تر هستند و ۶۰ تا ۷۰ درصد ارزان‌تر از ایمپلنت‌های معمولی هستند، در درجه اول به این دلیل که مواد مورد استفاده هزینه کمتری دارند و روش کاشت کمتر پیچیده است.

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه های مربوط به ایمپلنت دندان ارزان قیمت بین ۸.۰۰۰.۰۰۰ تا ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان است. در مقابل، هزینه ایمپلنت دندان استاندارد بین ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ تومان است. برای ایمپلنت های ممتاز قیمت از ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ تا ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان برای هر واحد متغیر است. علاوه بر این، انجام روکش روی ایمپلنت باعث افزایش ۳ تا ۶ میلیون تومانی هزینه می شود.

عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت دندان

هزینه ایمپلنت های دندانی تحت تاثیر عوامل مختلفی است. عناصر کلیدی که می توانند بر قیمت گذاری تأثیر بگذارند عبارتند از: نوع و طراحی خاص ایمپلنت، صلاحیت و تخصص متخصص دندانپزشکی، موقعیت جغرافیایی مطب دندانپزشکی، و وضعیت سلامت کلی لثه و استخوان فک بیمار. علاوه بر این، انتخاب گزینه‌های پیچیده‌تر ایمپلنت، مانند ایمپلنت فوری یا دیجیتال، ممکن است منجر به تغییر در هزینه شود. در این بخش از مقاله به بررسی برخی از عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت پرداخته خواهد شد.

عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت دندان

طبقه‌بندی ایمپلنت‌ها:

ایمپلنت‌های دندانی از مواد مختلفی ساخته می‌شوند که هر نوع ماده بر هزینه کلی آن تأثیر می‌گذارد. برای مثال، ایمپلنت‌های تیتانیوم معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرند و تمایل دارند در انتهای طیف قیمتی بالاتری قرار بگیرند.

کیفیت مواد:

کیفیت مواد مصرفی در ساخت ایمپلنت نقش مهمی در تعیین قیمت دارد. ایمپلنت‌هایی که از مواد با کیفیت و استحکام بالا ساخته شده‌اند، قیمت بیشتری دارند. نکته قابل توجه این است که به دلیل اینکه ایمپلنت های دندان به مدت طولانی مورد استفاده قرار می گیرند انتخاب ایمپلنت با کیفیت اهمیت بسزایی دارد. 

تخصص پزشک:

تخصص و تجربه پزشک دندانپزشک نیز یکی دیگر از عوامل مؤثر بر قیمت ایمپلنت است. پزشکان با تجربه بیشتر و مهارت بالاتر معمولاً هزینه‌های بیشتری برای خدمات خود درخواست می‌کنند. 

موقعیت جغرافیایی:

محل جغرافیایی مطب یا کلینیک های دندانپزشکی نیز می‌تواند بر قیمت ایمپلنت تأثیر بگذارد. هزینه‌های دندانپزشکی در شهرهای بزرگ و مناطق پیشرفته معمولاً بالاتر است. 

تعداد جلسات مورد نیاز:

تعداد جلسات مورد نیاز برای انجام ایمپلنت نیز می‌تواند بر هزینه‌ها تأثیر بگذارد. برخی از بیماران نیاز به جلسات بیشتری دارند که می‌تواند هزینه‌ها را افزایش دهد. 

هزینه های اضافی:

هزینه های مربوط به ایمپلنت های دندانی را می توان تحت تاثیر روش های جراحی جانبی قرار داد. در مواردی که بیمار فاقد تراکم استخوان کافی در فک باشد، باید قبل از کاشت ایمپلنت، عمل پیوند استخوان انجام شود. علاوه بر این، اگر حفره سینوس بیمار در پایین قرار گیرد، یک روش لیفت سینوس مورد نیاز است که شامل بزرگ کردن ناحیه با استخوان پیوند شده است. این روش های اضافی به افزایش هزینه ها کمک می کند و نیاز به مراجعه مکرر به کلینیک دندانپزشکی دارد.

روش های کاهش هزینه ایمپلنت دندان

انتخاب یک روش درمانی مناسب برای کاشت ایمپلنت دندان بسیار مهم است و به طور قابل توجهی بر هزینه های کلی مربوطه تأثیر می گذارد. روش و تکنیک بهینه برای کاشت دندان بر اساس شرایط خاص بیمار و ارزیابی حرفه ای دندانپزشک تعیین می شود. با انتخاب مناسب ترین روش و ایمپلنت های با کیفیت می توان بسیاری از هزینه ها را کاهش داد.

به عنوان مثال، در حالی که استفاده از مواد نامرغوب و تکنیک‌های کاشت غیر اصولی ممکن است قیمت اولیه ایمپلنت‌های دندانی را کاهش دهد، این رویکرد خطر شکست را افزایش می‌دهد. در نتیجه، بار مالی بیمار برای کاشت مجدد بعدی و مدیریت عوارض ممکن است بسیار بیشتر از پس انداز اولیه باشد. بنابراین، مشاوره با یک متخصص ایمپلنت ماهر که دارای سابقه قوی در این زمینه است، می تواند به کاهش هزینه های کلی کمک کند.

سوالات متداول

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه ایمپلنت های دندانی بر اساس عواملی مانند نوع خاص و برند ایمپلنت، روش جراحی استفاده شده و میزان پوشش بیمه ای می تواند در نوسان باشد. به طور معمول هزینه ها از ۱۰میلیون تا ۲۸ میلیون تومان است.

۲. آیا هزینه ایمپلنت دندان تحت پوشش تامین اجتماعی است؟

در واقع، تامین اجتماعی هزینه های ایمپلنت دندان را پوشش می دهد. با این وجود، میزان این پوشش منوط به طرح بیمه خاص و خدمات درمانی ارائه شده است.

۳. هزینه کاشت دندان جلو چقدر است؟

قیمت کاشت دندان جلو تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله برند ایمپلنت و روش جراحی مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی هزینه ها از حدود ۲۵ میلیون تومان شروع می شود.

۴. آیا بیماران می توانند اقساط را برای روش های ایمپلنت انتخاب کنند؟

مطمئناً بسیاری از کلینیک‌های دندانپزشکی طرح‌های اقساط بدون بهره را ارائه می‌کنند و به بیماران این امکان را می‌دهند تا بار مالی پرداخت‌های ایمپلنت را در طول زمان مدیریت کنند.

۵. آیا ایمپلنت سوئیسی بر ایمپلنت ایرانی برتری دارد؟

ایمپلنت های سوئیسی اغلب به دلیل کیفیت بالا و ترکیب فناوری های پیشرفته برتر در نظر گرفته می شوند. برعکس، ایمپلنت های ایرانی جایگزین اقتصادی تری هستند.

منبع : 

https://markazimplant.com/%d۹%۸۲%db%۸c%d۹%۸۵%d۸%aa-%d۸%a۷%db%۸c%d۹%۸۵%d۹%be%d۹%۸۴%d۹%۸۶%d۸%aa/

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:خبرگزاری سلامت

دکمه بازگشت به بالا