استان ها > فارس

فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور



حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دی‌ماه در کنگره نان کامل و فرآورده‌های غلات که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برگزاری است، گفت: از دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم انتظار می‌رود که با شناسایی دغدغه‌ها و چالش‌های مردم، برای رفع آن‌ها پیگیر و پاسخگو باشند.

وی از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد و افزود: ثمربخشی اهداف این‌گونه رویدادهای علمی، نیازمند آگاهی و ایجاد تقاضا در سطح جامعه است و مردم باید از اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامت آگاهی یابند که در این زمینه باید به موضوعاتی نظیر قیمت مناسب و کیفیت مطلوب نیز توجه شود.

امامی رضوی، امنیت غذایی را زیربنای دیگر ابعاد امنیت دانست و افزود: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه اقشار مردم جامعه به غذای سالم، کافی و مطلوب است که در این زمینه  لازم است بر اقشار آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار، تمرکز بیشتری صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی کشور اشاره کرد و گفت: بهبود کیفیت نان، همچنین آرد کامل و سبوس‌دار، در این سند مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، نان را برکت سفره مردم دانست که حرمت آن، در فرهنگ ایرانی از گذشته مورد توجه بوده و در فرمایشات ائمه دینی نیز بر آن تاکید شده است.

وی توجه به اهمیت مصرف نان و حبوبات در برنامه غذایی را از جمله مسائل مورد تأکید در اسناد بین‌المللی و سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: در فرهنگ ایرانی و در برنامه غذایی ایرانیان، میزان مصرف نان بالاست و بر همین اساس، توجه به سلامت آن اهمیت ویژه‌ای دارد.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و به ریاست رئیس جمهور، از جمله محورهای مورد بررسی در این شورا را سلامت نان مصرفی مردم برشمرد.

وی با بیان اینکه برنامه بهبود کیفیت نان و آرد، در سال ۱۴۰۱، در سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذا و تغذیه نیز به تصویب رسیده است، گفت: دستیابی به اهداف مرتبط با سلامت نان نیازمند تعامل و مشارکت دوسویه مردم و دستگاه‌های متولی است، لذا در مبحث سلامت نان، باید به نحوی در جامعه مطالبه‌گری ایجاد شود که شاهد توسعه راه‌اندازی کارخانه‌ها و مراکز عرضه نان سالم و کامل باشیم.

مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اضافه کرد: ذائقه مردم یه یکباره تغییر نمی‌کند و در این زمینه لازم است به تدریج، برنامه‌ریزی شده و گام برداشت.

تهران پزشکی: به نقل از  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور مسئولان، دست‌اندرکاران و علاقه‌مندان این حوزه آغاز شده و تا ۱۳ دی، در مجتمع ولایت ادامه دارد.

انتهای پیام

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا