فریتاتا با پاستا ؛ املت لذیذ بدون گوشت با پنیر در فر و تابه
به گزارش همشهری آنلاین، پیتزای تخم مرغی یکی از انواع غذا های ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ با طعم متفاوت می باشد که می توانید در وعده غذایی نهار یا شام تهیه کنید. فریتاتا به معنی سرخ شده می باشد و در ابتدا به معنی پختن تخم مرغ در ماهیتابه بوده که تا دهه ۱۹۵۰ تبدیل با این غذای جذاب و خوشمزه شده است که می توانید با مرغ یا گوشت و انواع پنیر ها تهیه کنید.
فریتاتا در واقع شبیه به یک نوع املت بسیار خوشمزه است که با سبزیجات مختلف و ادویه ها تهیه می شود. شما می توانید این غذا را با سس های مختلف سرو کنید.
مواد لازم فریتاتای پاستا با پنیر
پاستا: ۲۳۰ گرم
خامه:نصف پیمانه
پنیر خامه ای:نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده:¼ پیمانه
ریحان تازه خرد شده: ¼ پیمانه + مقداری برای تزئین
تخم مرغ:۶ عدد
روغن زیتون بکر:۱ قاشق سوپ خوری
نمک دانه درشت:۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده:¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه فریتاتای پاستا با پنیر
ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس قابلمه ای را آب کرده و به همراه کمی نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پاستا را بریزید و بعد از ۸ دقیقه آبکش کرده و با آب سرد بشویید و بگذارید آبش برود.
در این میان سس را آماده نمایید ، کاسه ای بردارید و ۶ عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط نمایید. سپس خامه ، پنیر خامه ای ، نمک ، فلفل و پنیر پارمزان را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
پاستا را در قابلمه ای بریزید و سس را روی آن بریزید و خوب هم بزنید، در آخر ریحان را خرد کرده و بیافزایید.یک قالب فلزی بردارید و همه جای آن را با روغن چرب کنید ، سپس پاستا را داخل آن بریزید و با قاشق کمی فشرده کنید.
قالب را برای ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا تخم مرغ کمی ببندد ، سپس آن را داخل فر قرار داده و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتای پاستا با پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
فریتاتای پاستا با پنیر را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین