استان ها > مازندران

طلب ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری ساری از دستگاه‌های اجرایی



 به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)مازندران، مرتضی بربسته گفت: شناسایی و به‌کارگیری ظرفیت‌های بالقوه در شهرداری، مسیر تحقق به اهداف مدیریت شهری را هموار می‌سازد.

وی با اشاره به مجموعه اقدامات فنی و عمرانی صورت گرفته در مهر و آبان سال جاری افزود: 

شهرداری ساری در این مدت به‌منظور توسعه زیرساخت‌های شهری، ساماندهی و ارتقاء کیفی معابر، نسبت به اجرای عملیات آسفالت سطح شهر به میزان 19467 متر مربع اقدام کرده است.

بربسته به  پیاده‌روسازی ۴۲۳ مترمربع از معابر در مناطق چهارگانه با رویکرد زیباسازی و بهسازی معابر اشاره کرد و گفت: 
اجرای عملیات جدول‌گذاری باهدف اصلاح و ساماندهی معابر به طول ۲۹۹ متر مربع در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

سرپرست شهرداری ساری، زیرسازی و تسطیح معابر سطح منطقه به‌منظور آماده‌سازی جهت اجرای عملیات آسفالت در سطح مناطق چهارگانه را  20 هزارمترمربع عنوان کرد و افزود: 

واحد فنی و عمرانی شهرداری مناطق چهارگانه در ادامه نیز عملیات آبراهه بتنی به طول 650متر به‌منظور بهسازی و هدایت آب‌های سطحی را اجرایی کردند.

بربسته به تلاش همکاران خدمات شهری و سازمان پسماند اشاره کرد و گفت: 

طی ماه‌های اخیر دپو شدن و انتقال نیافتن زباله‌های شهر ساری از سکوی موقت انتقال زباله به دلیل انتشار بوی بد در ورودی شهر انتقادهای شهروندان را در پی داشت که بعد از مدت‌ها با پیگیری‌های شبانه‌روزی انجام‌شده خوشبختانه در آذرماه، به‌طور کامل تخلیه ، پاک‌سازی و ضدعفونی شد.

وی بابیان اینکه شهرداری ماهیانه حدود ۹۰ میلیارد تومان صرف پرداخت حقوق و مزایای جانبی کارکنان می‌کند، یادآور شد: ۱۶۰۰ میلیارد بدهی در سیستم مالی شهرداری ثبت شده که از سال‌های گذشته وجود دارد که متعهد به پرداخت آن هستیم.
سرپرست شهرداری ساری میزان درآمد شهرداری طی چهل و پنج روز گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این‌ میزان، ۹۰ میلیارد تومان بابت حقوق شهریورماه کارکنان، ۴۰ میلیارد تومان بابت بدهی تأمین اجتماعی، 33 میلیارد تومان به اجرای احکام دادگستری، ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای حمل زباله، ۹ میلیارد تومان جهت تسهیلات سنواتی بانک شهر، ۸۰۰ میلیون تومان بابت بدهی به اداره دارایی، ۶ میلیارد تومان به پیمانکاران تأمین مصالح، ۵۰۰ میلیون تومان برای بیمه خدمات درمانی و اقساط معوق بیمه تکمیلی و حدود ۳۰ میلیارد تومان نیز بابت سایر هزینه‌های جاری و اداری پرداخت شده است.

بربسته با اعلام اینکه مبلغ ۲۳۰ میلیارد تومان از بدهی ثبت شده در سیستم مالی شهرداری مربوط به پرونده های حقوقی بوده که از سالیان گذشته مطرح و منجر به صدور اجرائیه گردیده است ادامه داد: در بازه زمانی چهل و پنج روز بالغ بر 33 میلیاردتومان با صدور احکام اجرائیه  از حساب شهرداری برداشت شده است.

وی به مطالبه حدود 350 میلیارد تومانی شهرداری ساری از ادارات دولتی ازجمله شرکت برق منطقه‌ای، دانشگاه پیام نور، اداره کل زندان‌ها و غیره اشاره کرد و افزود: با وجود خدمات‌رسانی شهرداری به این دستگاه‌ها اما اقدامی برای پرداخت بدهی‌شان به شهرداری صورت نگرفت، این در حالی است که این رقم می‌تواند بخش زیادی از مشکلات شهر را مرتفع سازد.

سرپرست شهرداری ساری  درخواست کرد که این ادارات با پرداخت بدهی‌های خود می توانند شهرداری را در توسعه و عمران شهری، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ارتقای خدمات‌رسانی شایسته به شهروندان یاری کنند.

بربسته در ادامه شهروندان مرکز استان را شایسته برخورداری از بهترین خدمات دانست و اظهار داشت: با  حمایت و یاری استاندار محترم، فرماندار و نمایندگان مجلس و با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های کارکنان مجموعه شهرداری می‌توان مشکلات شهر را مرتفع کرد.
انتهای پیام/

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا