طرز تهیه کیک ساده خانگی با شیر؛ میان وعده سریع و خوشمزه
به گزارش همشهری آنلاین، با دنبال کردن مراحل مرتبط با طرز تهیه کیک ساده با شیر که در این مطلب از همشهری آنلاین به معرفی آن پرداختهایم، میتوانید این خوراکی خوشمزه را به عنوان عصرانه در کنار اعضای خانواده خود میل کنید.
آماده کردن کیک ساده چقدر طول میکشد؟
کیک ساده همانطور که از نام آن مشخص است مراحل پیچیدهای برای آمادهسازی ندارد و در صورت آماده بودن ترکیبات مورد نیاز میتوان مواد آن را کمتر از ۳۰ دقیقه آماده کرد و باید بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه هم برای پخت آن زمان صرف کرد. در هر صورت برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن بهتر است میزان ترکیبات را کم و زیاد نکنید و در صورت تمایل کیک خود را با شکلات آب شده تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: دستورالعمل پخت ردولوت در خانه؛ کیک پرطرفدار کافیشاپها
مواد اولیه تهیه کیک ساده با شیر
ترکیبات و مواد موردنیاز کیک ساده برای دو نفر در جدول زیر درج شده است:
مواد لازم |
مقادیر موردنیاز |
تخم مرغ |
چهار عدد |
آرد سفید قنادی |
دو لیوان |
شیر |
یک لیوان |
شکر |
یک لیوان |
روغن مایع |
سه چهارم لیوان |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر |
دو قاشق مرباخوری |
مراحل تهیه کیک ساده خانگی با شیر
پس از آماده کردن مواد و ترکیبات در مقادیر موردنیاز میتوانید مراحل مربوط به طرز تهیه کیک ساده با شیر را به صورت زیر دنبال کنید:
مرحله یک: مخلوط کردن مواد
در قدم اول باید مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا در روند تهیه کیک شما مشکلی به وجود نیاید؛ پس از آن به سراغ یک کاسه با ابعاد مناسب بروید و تخممرغها را بعد از شکستن در آن خوب هم بزنید.
بعد از یکدست شدن تخممرغها نوبت به اضافه کردن شکر و وانیل میرسد که با استفاده از همزن برقی باید آنها را به مدت هفت دقیقه هم زد؛ در غیراینصورت اگر از همزن دستی استفاده میکنید باید زمان بیشتری را به این کار اختصاص دهید.
مرحله دو: اضافه کردن روغن، شیر و آرد
در دومین مرحله پس از اینکه رنگ ترکیبات به کرمی تغییر پیدا کرد میتوانید شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و ترکیبات را تا جایی هم بزنید که به مخلوطی کاملا یکدست برسیم. در همین حین میتوانید آرد را با بیکینگ پودر سه بار الک و در آخر به مواد موجود در کاسه اضافه کنید. توجه کنید که بهتر است اضافه کردن آرد در چند مرحله و به آرامی انجام شود.
مرحله سه: پخت کیک
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود. با توجه به حجم موادی که در اختیار دارید یک قالب مناسب برای کیک خود انتخاب کنید و این مسئله را هم در نظر داشته باشید که حجم کیک بعد از پختن دو برابر میشود.
برای گرفتن حبابهای اضافه داخل کیک پس از ریختن مواد داخل قالب دوبار آن را روی میز کار بزنید و در نهایت به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید. پس از خارج کردن کیک از فر به آن زمان دهید تا سرد شود و در آخر با ترکیبات موردنظر به شکل دلخواه تزیین کنید.
ترفندهای تهیه کیک خانگی خوشمزه
پخت کیک خانگی ساده تجربهای لذتبخش و خوشمزه است و دنبال کردن نکاتی که در این قسمت شرح میدهیم به شما در درخشانتر کردن نتیجه کارتان کمک خواهد کرد:
- حتما برای رسیدن به بهترین طعم و بافت به سراغ شیر تازه و باکیفیت بروید.
- برای اینکه ترکیبات شما به یکنواختی مناسبی برسند، ۳۰ دقیقه قبل از آمادهسازی آنها را در دمای اتاق قرار دهید.
- پس از اضافه کردن مواد خشک و تر به یکدیگر از هم زدن بیش از اندازه پرهیز کنید؛ چرا که باعث سفت شدن کیک میشود و این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد به خوبی ترکیب شوند.
- اضافه کردن وانیل میتواند به کیک شما طعم و عطر دلپذیری ببخشد.
- با پیش گرم کردن فر کیک شما به صورت یکنواخت میپزد.
- به کیک برای سرد شدن به اندازه کافی زمان دهید تا مرطوب نشود.
- در صورت تمایل میتوانید با اضافه کردن مقداری نوشابه مشکی به کیک خود بافت نرمتری به آن بدهید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار در خانه
ارزش غذایی کیک ساده با شیر چقدر است؟
هر تکه از کیک ساده با ابعاد متوسط حدود ۱۷۲ کالری انرژی دارد و ۵۷ درصد از آن را کربوهیدرات، ۸ درصد پروتئین و ۳۶ درصد را هم چربی تشکیل میدهد؛ به همین جهت باید از خوردن مکرر آن خودداری کنید یا میزان سایر غذاهای کربوهیدراتی خود را در روزی که کیک مصرف میکنید، کاهش دهید.
بیشتر بخوانید: ۲ دستورالعمل متفاوت برای تهیه کیک باقلوا ترکیهای
سخن پایانی
با دنبال کردن تمامی مراحل و نکات موجود در طرز تهیه کیک ساده با شیر میتوانید یک عصرانه فوقالعاده خوشمزه تهیه کنید. با این حال همانطور که ملاحظه کردید مصرف بیش از اندازه این ترکیب به دلیل محتوای بالای کالری توصیه نمیشود و در افرادی که تحرک پایینی دارند میتواند به اضافه وزن منجر شود.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین