زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه کوکوسبزی مجلسی به همراه نکات طلایی ویژه وگن ها


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سبزی کوکو می تواند یک انتخاب عالی برای وگن هایی باشد که تخم مرغ بدون نطفه می خورند. این غذا در کمترین غذا و سریع آماده می شود و طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه کوکوسبزی مجلسی به همراه نکات طلایی ویژه وگن ها

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه۷ مدل غذای سریع و ارزان برای روزهای شلوغ

مواد لازم

کوکوسبزی ۴۰۰ گرم(شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله، مرزه و ریحان)
تخم مرغ ۴ عدد
زرشک یک پیمانه
گردوی خرد شده یک پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲ قاشق چای خوری سرپر
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سفید نصف قاشق چای خوری
پودر ارگانو نوک قاشق چای خوری
پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری
روغن به اندازه لازم

طرز تهیه کوکوسبزی مجلسی به همراه نکات طلایی ویژه وگن ها

طرز تهیه

راز کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی در مجموعه ای از ترفندهایی است که در طرز تهیه کوکو سبزی خلاصه می شود که سرآشپزهای ماهر به آن توجه می کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا کوکوسبزی را ریز خرد و آب سبزی را کاملا جدا می کنیم. چرا که اگر این کار را نکنید سبزی موقع سرخ کردن در ماهیتابه خرد می شود و انسجام لازم را نخواهد داشت. به سبزی ها تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، زردچوبه، پودر گل محمدی، ارگانو، آرد، پودر سوخاری، گردوی خرد شده و زرشک را اضافه و خوب با هم مخلوط می کنیم. می توانید نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر اضافه کنید. اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر باعث یکدست تر شدن بافت کوکو می شود.

حالا سبزی کوکو را داخل ماهیتابه می ریزیم تا سرخ شود. در هنگام ریختن مایه کوکو، روغن داخل ماهیتابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن، کوکوی شما خرد نشود. می توانید مایه کوکو را در دو مرحله بریزید تا ضخامت کوکوسبزی شما نازک باشد تا مواد داخل آن خوب بپزد. بعد از سرخ شدن می توانید این غذای خوشمزه را با نان و گوجه و خیارشور به صورت ساندویچی سرو کنید یا همراه برنج و ماست یا برنج و ترشی میل کنید. نوش جان.

طرز تهیه کوکوسبزی مجلسی به همراه نکات طلایی ویژه وگن ها

نکات طلایی

برای تهیه کوکو سبزی بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید تا کوکو شما طعم بهتری داشته باشد. دقت کنید بیشتر از حد از گشنیز استفاده نکنید چون باعث تلخی کوکو می شود.

سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون در طعم آن تاثیر خواهد گذاشت و طعم خوبی نخواهد داشت. همچنین اگر خیلی ریز باشد موقع سرخ شدن خرد و برایتان دردساز می شود.

زرشک ها را قبل از اضافه کردن به کوکو زرشک، چند دقیقه داخل آب بخیسانید.

گردوها را طوری خرد کنید که پودر نشوند.

برای خوش طعم تر کردن کوکو می توانید در صورت دلخواه از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود، آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا