زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه پاستیل خوشمزه و خانگی با نشاسته


به گزارش همشهری آنلاین، از آن‌جایی که پاستیل‌ها دست‌ساز درست می‌شوند، بهترین هدیه برای جشن‌ها و مناسبت‌های خانگی هستند تا علاوه‌بر حسن نیتتان، سلیقه خود را نیز نشان دهید. بنابراین با یادگیری یکباره طرز تهیه پاستیل با نشاسته می‌توانید اولین هدیه را به خودتان تقدیم کنید.

طرز تهیه پاستیل خوشمزه و خانگی با نشاسته

پاستیل چیست؟

پاستیل فرآورده‌ای سفت و ژله مانندی است که از مخلوط گلیسیرین و ژلاتین ساخته می‌شود و برخی ترکیبات دارویی، رنگ و طعم‌دهنده را در صورت لزوم به آن اضافه می‌کنند. پاستیل‌های دارویی به طور موثر علائم دردناک مرتبط با سرفه، سرماخوردگی و گلودرد را کاهش می‌دهند و بسیار راحت‌تر از قرص‌های جوشان خوراکی هستند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید اولین سری پاستیل‌ها، پاستیل‌های اصیل خرسی بودند که توسط هانس ریگل در سال ۱۹۲۰ که در آن زمان تنها یک کارگر ساده کارخانه آبنبات‌سازی بود، ساخته شد. بعدها پاستیل‌های خرسی تمام دنیا را فتح کردند و به یکی از خوردنی‌های محبوب جهان برای کوچک و بزرگ تبدیل شدند.

حال که مختصر با پاستیل و تاریخچه آن آشنا شدیم، بهتر است به سراغ طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته برویم، اما پیش از آن، بیاید تا مواد اولیه و مورد نیاز آن را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بابل تی با ژلاتین + فواید و ترفندها

طرز تهیه پاستیل خوشمزه و خانگی با نشاسته

مواد اولیه تهیه پاستیل خانگی

مواد مورد نیازی که برای ساخت پاستیل خانگی با نشاسته نیاز دارید، عبارتند از:

مواد لازم:

مقدار:

پودر ژله (طعم دلخواه)

۱ بسته

نشاسته ذرت

۲ قاشق غذاخوری

شکر یا پودر قند

۳ قاشق غذاخوری

آب جوش

۱ لیوان

آب سرد

۱ لیوان

طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته

برای درست کردن پاستیل خانگی خوشمزه، کافی است مراحل زیر را گام به گام پیش ببرید:

  • گام اول: ژله را آماده کنید.

ابتدا پودر ژله را در کاسه بریزید و با یک لیوان آب جوش آن را ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

  • گام دوم: نشاسته ذرت را در آب حل کنید.

حال نشاسته ذرت را در یک لیوان آب سرد حل و به ظرف ژله اضافه کنید. توجه داشته باشید که بهتر است در این مرحله از صافی استفاده کرد تا مواد ذرت گوله گوله نشوند و بافت یک دست مواد را بهم نزند.

  • گام سوم: شکر را اضافه کنید.

دیگر تقریباً مراحل کار تمام شده است. تنها کافی مقدار پودر قند یا شکر گفته شده را نیز به مواد اضافه و خوب مواد را هم ترکیب کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مواد یک دست و غلیظ شوند.

  • گام چهارم: قالب‌ها را در بیاورید.

پس از آن، قالب‌هایتان را آماده کنید و مواد را داخل هر خانه به اندازه مساوی سرازیر کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

بیشتر بخوانید: آبنبات میوه‌ای در خانه درست کنید

طرز تهیه پاستیل خوشمزه و خانگی با نشاسته

ترفندهای تهیه پاستیل خوشمزه

در این قسمت ترفندهایی که ممکن است به شما کمک کند تا پاستیل‌هایی خوشمزه‌تر داشته باشید، آورده شده است:

  • می‌توانید پودر ژله را هنگام حل کردن در آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا فرآیند سریع‌تر اتفاق بیفتد.
  • قبل از ریختن مایه پاستیل در قالب، اگر قالب را کمی چرب کنید، هنگام برداشتن پاستیل، مواد راحت‌تر جدا می‌شوند.
  • همچنین می‌توانید در زمان برداشتن پاستیل‌ها دست خود را کمی چرب کنید.
  • بعد از جدا کردن پاستیل‌ها، می‌توانید آن‌ها را نشاسته یا پودر قند بخوابانید تا حسابی خوش‌طعم شوند.

بیشتر بخوانید: دنیای شگفت انگیز خوراکی‌های ابداعی | از چای حباب دار تا کافل

طرز تهیه پاستیل خوشمزه و خانگی با نشاسته

ارزش غذایی پاستیل چقدر است؟

در ۷ عدد پاستیل حدود ۲۵ گرم ارزش غذایی به این شکل است:

کالری

۹۰

چربی

۰ گرم

کلسترول

۰ میلی‌گرم

سدیم

۲۵ میلی‌گرم

کربوهیدرات

۲۳ گرم

شکر

۱۶ گرم

پروتئین

۰ گرم

در این مقاله سعی شد تا طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته به صورت کامل و مرحله به مرحله توضیح و بررسی شود. فراموش نکنید که درست کردن پاستیل‌های خانگی ذوق و سلیقه شما را به زیباترین شکل ممکن به خانواده و دوستانتان نمایش می‌دهد. پس از طرز تهیه آن غافل نشوید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا