طرز تهیه وجی پلو؛ خوشمزه ترین پلو گیاهی دنیا
همشهری آنلاین- وجی پلو یکی از غذاهای مخصوص گیاه خواران است که بسیار خوشمزه است و چهارفصل است و به علت وجود سبزیجات منبع غنی از انواع ویتامینها و پروتئینها و مواد معدنی است. با ادویجاتی که در ترکیب این غذا استفاده شده مانند زیر سیاه سعی شده طبع سرد آن گرفته شود البته وجود فلفل قرمز تند و هویج هم تا حد زیادی طبع غذا را متعادل می کند. می توانید وجی پلو را با مصلحاتی چون زیتون که طبعی گرم و خشک دارد، میل کنید.
مواد لازم برای تهیه وجی پلو برای ۳ نفر:
زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
پاپریکا یک قاشق چای خوری
ادویه کاری خوب یک قاشق چای خوری
هل ۳ عدد
برگ بو ۳ عدد
چوب دارچین یک عدد
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
ذرت پخته یک پیمانه
نخو فرنگی پخته یک پیمانه
سبزی گشنیز ۱۰ گرم
پیازچه ۱۰ گرم
پیاز قرمز یک عدد
کلم سفید ۵ پر
سیر ۳ حبه
فلفل تند یک عدد
هویج یک عدد
برنج پخته شده یک و نیم پیمانه
روغن دودی یا کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه وجی پلو:ادویه های زیره، نمک، زردچوبه، پاپریکا، ادویه کاری، هل، برگ بو، چوب دارچین و فلفل سیاه را داخل آسیاب می ریزیم و می سابیم و کنار می گذاریم.
در مرحله بعد هویج ها را به شکل نگینی خرد می کنیم سعی می کنیم همه یک دست و یک اندازه شود. کلم سفید را نیز به شکل رشته های باریک خرد می کنیم. پیازچه، پیاز و سیر را نیز یکدست خرد می کنیم. فلفل قرمز تند را بسیار ریز خرد می کنیم که کاملا به خرد تمام مواد برود و طعم خود را نشان دهد. بعد از خرد کردن مواد، پیازها را با روغن دودی کمی تفت می دهیم و هویج ها را با کمی نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند (حدود ۵ دقیقه). در این مرحله ادویه ای که از قبل آسیاب کرده بودیم را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و کلم سفید، پیازچه، سیر و فلفل قرمز تند را اضافه می کنیم تا نرم شود. سپس ذرت و نخود فرنگی و برنج پخته شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
بعد از ۵ دقیقه تفت دادن غذای گیاهی ما آماده است. آن را داخل دیس می کشیم و سبزی گشنیز تازه خرد شده را کنار این ترکیب خوشمزه می چینیم. نوش جان.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین