زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲ ساعت

پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

اسفناج تازه خرد شده: یک پیمانه

سیر: ۲ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سینه مرغ پخته شده را چرخ کنید، بعد در کاسه ریخته و با دست کمی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد.

۲. مرغ چرخ‌کرده را همراه اسفناج، نمک و فلفل ترکیب کنید. بعد سیر را رنده کرده را به مواد بیفزایید و کمی دیگر با دست ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد انسجام یابند.

۳. بعد از گذشت یک ساعت، کاسه را از داخل یخچال خارج کرده و از مواد به اندازه دلخواه جدا کنید.

۴. همبرگرها را داخل تابه و در مقداری کمی روغن، با حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته:

در تهیه همبرگر مرغ و اسفناج می‌توانید از چرخ کرده آماده مرغ هم استفاده کنید.

طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج + فوت و فن

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا