زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده ؛ یک غذای ساده و فوری


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: استفاده از گوشت چرخ کرده در عدس پلو کاملا اختیاری است و شما می توانید این غذا را بدون گوشت نیز درست کنید. لذا کسانی که گوشت در منزل ندارند یا وگن هستند نیز می توانند عدس پلوی گیاهی درست کنند و از طعم بی نظیر آن لذت ببرند.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با طعم بی نظیر

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده ؛ یک غذای ساده و فوری

مواد اولیه

برنج ۴ پیمانه
عدس ۳۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
کشمش پلویی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ برای ته دیگ رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
پیازداغ آماده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا برنج را دم کنید و از سیب زمینی به عنوان ته دیگ استفاده کنید.

عدس را در ظرفی جداگانه با آب بپزید و بعد از پخت از صافی عبور دهید تا آب عدس ها کاملا برود. سپس عدس های پخته شده را با برنج مخلوط کنید.

یک عدد پیاز را نگینی سرخ کنید و در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن بزنید و تفت دهید و در آخر کمی زعفران دم کرده روی گوشت بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند تا جا بیفتد.

حالا کشمش های پلویی را با کره یا روغن یک دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

پیازداغ آماده را نیز یک دقیقه در کره یا روغن تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

اگر خرما، زرشک و خلال پسته در منزل دارید می توانید هر کردام را یک دقیقه با کره تفت دهید و از روی حرارت بردارید. استفاده از این مواد کاملا اختیاری است که ما استفاده نکردیم.

در آخر که همه مواد را آماده کردید عدس پلو را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پیازداغ، گوشت چرخ کرده، کشمش پلویی، خرما، خلال پسته و زرشک تزیین کنید. می توانید کمی هم برنج زعفرانی روی آن بریزید و با آن تزیین کنید.

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده ؛ یک غذای ساده و فوری

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا