زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه سریع سالاد الویه روسی خوشمزه


به گزارش همشهری آنلاین، با این حساب اگر به دنبال تغییر در دستور تهیه الویه و ایجاد طعم و مزه‌ای جدید هستید، پیشنهاد می‌کنیم با ما تا انتهای این مطلب از همشهری آنلاین همراه باشید تا در کنار یکدیگر طرز تهیه سالاد الویه روسی را بررسی کنیم.

طرز تهیه سریع سالاد الویه روسی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه روسی

پیش از دنبال کردن مراحل طرز تهیه سالاد الویه روسی، لازم است مواد و ترکیبات زیر را فراهم کنید:

مواد لازم

مقادیر موردنیاز

سیب‌زمینی پخته

۳ عدد

تخم مرغ پخته

۳ عدد

ژامبون فیله گوشت و مرغ

۲۰۰ گرم

سس مایونز

۴ قاشق غذاخوری

سس خردل

۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

نخود فرنگی

۵۰ گرم

خیارشور

۱۰۰ گرم

ذرت

۱۵۰ گرم

هویج

۲ عدد

فلفل دلمه‌ای

۱/۲ عدد

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری

شوید خرد شده

۲ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده

۳ عدد

لیمو

۱ عدد

طرز تهیه سریع سالاد الویه روسی خوشمزه

مراحل تهیه سالاد الویه روسی

حال به سراغ مراحل آماده‌سازی سالاد روسی می‌رویم:

گام اول: آبپز کردن تخم‌ مرغ

در اولین قدم باید به سراغ آبپز و پس از آن ریز کردن تخم مرغ‌ها بروید. پس از آن ژامبون، شوید و فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد کنید.

گام دوم: آماده‌سازی هویج‌ و خیارشور

حال نوبت به بلانچ کردن هویج‌ها می‌رسد. برای این منظور ابتدا هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش قرار دهید. پس از آبکش کردن هویج‌ها را به مدت ۵ دقیقه درون آب یخ قرار دهید و پس از آن مجددا آبکش کنید. خیارشورها را هم به شکل مکعبی و ریز خرد کنید.

گام سوم: پخت سیب‌زمینی

یک قابلمه با ابعاد مناسب را آب کنید و روی حرارت قرار دهید. در این فاصله سیب‌زمینی‌ها را هم به صورت مکعبی و ریز خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت سیب‌زمینی کافی خواهد بود.

گام چهارم: ترکیب کردن مواد با یکدیگر

سیب‌زمینی‌ها را بعد از آبکش کردن با حدود ۲۰ گرم کره ذوب شده، تخم مرغ، ژامبون، فلفل دلمه‌ای، خیارشور، شوید، هویج، ذرت و نخود فرنگی پخته و پیازچه خرد شده ترکیب و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

گام پنجم: درست کردن سس

یک کاسه با ابعاد مناسب انتخاب و روغن زیتون، سس مایونز و خردل، نمک و فلفل، لیمو و آویشن شیرازی را با یکدیگر ترکیب کنید.

پس از آن سس را به مواد سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در آخر سالاد را به مدت نیم‌ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد و طعم‌ها به خورد یکدیگر بروند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای ۵ نفر؛ مرحله به مرحله

طرز تهیه سریع سالاد الویه روسی خوشمزه

تفاوت‌های سالاد الویه روسی با انواع دیگر الویه

همان‌طور که در مراحل طرز تهیه سالاد الویه روسی ملاحظه کردید، ترکیبات مورد استفاده در این سالاد با الویه ایرانی تقریبا مشابه با یکدیگر است؛ با این تفاوت که در مدل روسی پیازچه و شوید تازه هم استفاده می‌شود. علاوه‌براین طعم سالاد روسی در مقایسه با سالاد ایرانی ملایم‌تر است؛ چرا که در آن از ادویه‌جات کمتری استفاده می‌شود.

طرز تهیه سریع سالاد الویه روسی خوشمزه

روش‌های نگهداری و ماندگاری سالاد الویه

ترکیبات مورد استفاده در تهیه سالاد الویه روسی ممکن است به سرعت خراب شوند، به همین جهت اگر می‌خواهید زحمات شما به باد نرود لازم است موارد زیر را برای افزایش ماندگاری این سالاد در نظر داشته باشید:

  • سالاد خود را در دمای مناسب درون یخچال نگهداری کنید.
  • سالاد را به ظرف دربسته منتقل کنید تا از ورود هوا و رطوبت به آن جلوگیری شود.
  • از اضافه کردن مقادیر زیادی سس مایونز به سالاد پرهیز کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد.
  • در صورت استفاده از مواد کنسروی یا بسته‌بندی تاریخ انقضا آن‌ها را به دقت بررسی کنید.
  • بهتر است سالاد را نهایتا بین ۲ تا ۳ روز پس از آماده‌سازی مصرف کنید؛ چرا که بعد از این مدت زمان احتمال خراب شدن آن بیشتر می‌شود.
  • حتما در زمان سرو از قاشق تمیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد روسی میموزا ویژه مهمانی ها و مجالس

ارزش غذایی و کالری سالاد الویه روسی

ارزش غذایی و کالری هر وعده سالاد الویه روسی به شرح جدول زیر است:

میزان انرژی

۳۳۵ کیلوکالری

قند

۵ گرم

کربوهیدرات

۲۰ گرم

کلسترول

۱۳۴ میلی‌گرم

پروتئین

۹ گرم

آهن

۴ میلی‌گرم

چربی

۲۴ گرم

پتاسیم

۵۹۶ میلی‌گرم

کلسیم

۷۶ میلی‌گرم

چربی‌های اشباع

۴ گرم

سدیم

۴۸۶ میلی‌گرم

ویتامین C

۲۷.۳ میلی‌گرم

ویتامین A

۴۳۶۰ IU

فیبر

۵ گرم

بیشتر بخوانید: روش تهیه سالاد سزار به همراه سس مخصوص + فوت و فن

سخن پایانی

با دنبال کردن مراحل و نکات طرز تهیه سالاد روسی می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای این کشور را آماده و به عنوان پیش‌ غذا یا غذای اصلی میل کنید. همان‌طور که ملاحظه کردید هر وعده این غذا حاوی مقادیر بالایی انرژی است؛ بنابراین لازم است از مصرف بیش از اندازه بپرهیزید و حد اعتدال را هم نگه دارید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا