زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه سالاد الویه با انار ؛ غذایی خوشمزه برای شب یلدا که عاشقش می‌شوید


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، در شب یلدا بلندترین شب سال مردم هر شهر با توجه به آداب و رسوم خود، انواع خوراکی و غذاهای رنگارنگ را تدارک دیده و در کنار عزیزان خود میل می کنند. سالاد الویه انار یک سالاد و پیش غذای عالی و پرطرفداربرای شب یلدا است که با تهیه آن، می توانید زیبایی خاصی به میز پذیرایی خود بدهید. برای تهیه الویه انار دستورهای متنوعی وجود دارد، در این بخش از نمناک آسانترین رسپی تهیه الویه انار با گردو، لبو و… را آموزش داده ایم.

طرز تهیه الویه انار به عنوان غذای شب چله

مواد لازم برای تهیه الویه انار

مرغ ۳۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
انار ۲ عدد
سس مایونز نصف پیمانه
سیر ۳ حبه
لبو پخته شده ۲ عدد
نمک و فلفل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد الویه با انار ؛ غذایی خوشمزه برای شب یلدا که عاشقش می‌شوید

طرز تهیه الویه انار

سینه مرغ را همراه پیاز وسیر، کمی زردچوبه و نمک بپزید.
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
انارها را در ظرفی دانه نمایید.
کلاهک انار را جدا کرده و برای تزئین الویه نگه دارید.
سس مایونز، پوره سیر و نمک و فلفل را مخلوط نمایید.
گردوها را کاملا خرد کنید.
همه مواد سینه مرغ، گردو، انار و سس مایونز را با هم ترکیب نمایید.
لبو پخته شده را رنده ریز کنید.
مواد الویه را در ظرف و قالب گردی بریزید و کمی فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد.
سپس قالب را در ظرف سروتان برگردانید و در این مرحله با لبو پخته و رنده شده بپوشانید.
کلاهک انار را در قسمت وسط الویه قرار دهید تا به شکل انار در آید.
قسمتی از الویه را با دانه های انار تزئین کنید.

نکات مهم

الویه انار دستور پخت متفاوتی دارد، شما می توانید این الویه را با ترکیب موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، هویج، مرغ، نخود فرنگی، سس مایونز، نمک و فلفل تهیه نمایید.
اگر به طعم لبو علاقه ندارید، می توانید الویه را در قالب گرد بریزید و در ظرف سرو برگردانید و با دانه های انار آن را بپوشانید و در انتها تاج انار را در بالای سالاد قرار دهید.

  • ۲۰ راز برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و متفاوت

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا