زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه خورشت چاقاله بادام؛ غذای خوشمزه بهاری


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: خورشت چاقاله بادام را معمولا با گوشت قرمز خصوصا گوسفندی درست می‌کنند، ولی می‌شود آن ‌را با گوشت سفید و حتی بدون گوشت و متناسب با رژیم غذایی گیاه‌خواران هم طبخ کرد.

طرز تهیه خورشت چاقاله بادام؛ غذای خوشمزه بهاری

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی

مواد لازم

پیاز ۲ عدد
گوشت گوساله یا گوسفندی ۵۰۰ گرم
جعفری ۴۵۰ گرم
نعنا ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه ۱.۲ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۱.۲ پیمانه
چاقاله بادام ۳۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
آبغوره ۱.۳ پیمانه
زردچوبه ۱.۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به شگل نگینی و ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید. گوشت ها را نیز درشت خرد کنید و با پیاز تفت دهید. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید و حدود ۴ لیوان آب جوش اضافه کنید تا آب کاملا روی گوشت ها را بگیرد. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت حدود ۲ ساعت بپزد.

سبزی نعنا و جعفری را ریز خرد کنید و در ماهیتابه با روغن با حرارت بالا سرخ کنید. از همان ابتدای کار در ماهیتابه روغن بریزید تا سبزی آب نیندازد و حالت آب پز به خود نگیرد. ضمنا ابتدای کار زیاد سبزی ها را هم نزنید تا حرارت یکدست پخش شود و سبزی ها آب نیندازند. بعد از اینکه سرخ شدند به سبزی ها فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و بعد از کمی تفت، چاقاله بادام ها را نیز اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. دقت کنید برای خورشت چاقاله بادام احتیاجی نداریم که سبزی ها مانند خورشت کرفس خیلی تیره رنگ شوند و باید کمی از رنگ سبز خود را حفظ کنند. ضمنا اندازه چاقاله بادام ها مهم نیست چون در خورشت خیلی زود می پزند.

چاقاله بادام ها و سبزی ها را به گوشت های نیم پز شده اضافه کنید و اجازه دهید تا آرام آرام بپزد. در این مرحله نمک هم اضافه کنید. تقریبا حدود یک ساعت زمان می برد تا خورشت چاقاله بادام جا بیفتد. در پایان کمی هم آبغوره اضافه کنید و بعد از نیم ساعت خورشت آماده سرو است. نوش جان.

طرز تهیه خورشت چاقاله بادام؛ غذای خوشمزه بهاری

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا