زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه باقالی چرخی شمرونی با چاشنی ویژه | چرا نباید از چرخی ها باقالی بخریم ؟


همشهری آنلاین – این روزهای سرد برفی هر جایی از پیاده رو که چشم کار می کند چرخی هایی را می بینیم که باقالی می فروشند. فکر نکنم کسی باشد که از کنار این چرخی ها عبور کند و هوس باقالی نکند. در گذشته به خاطر ارزانی بیشتر عابران پیاده مشتری پر و پا قرص روزانه این چرخی ها بودند و اندک پولی یک ظرف بزرگ باقالی می خریدند اما در سال های اخیر به خاطر گرانی های موجود کمتر کسی از این چرخی ها خرید می کند. چرا که باقالی را گران می دهند. فروشنده ها یک ظرف باقالی سرخالی را ۵۰ هزار تومان می فروشند. امروز قصد داریم طرز تهیه باقالی خانگی را به شما آموزش دهیم که طعم آن نه تنها با طعم بیرونی ها برابری می کند چه بسا خوشمزه تر و سالم تر از آنها نیز هست و نیز به صرفه تر.

طرز تهیه باقالی چرخی شمرونی با چاشنی ویژه | چرا نباید از چرخی ها باقالی بخریم ؟

طرز پخت باقالی

باقالی های مازندرانی خشک را به هر میزان که می دهید یک شبانه روز در آب جوش خیس کنید و در این مدت آب آن را عوض کنید که بو نگیرد. سپس باقالی ها را با آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد. در این مدت کف روی آب را بردارید که وقتی درب قابلمه را می گذارید سرریز نکند. بعد از نیمه پخت شدن، کمی گیاه آویشن و یک عدد فلفل سبز تند را داخل قابلمه بیاندازید و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم یک ساعت بپزد. اگر باقالی دیرپز باشد ۳ ساعت پخت آن طول می کشد.

اگر در این فاصله نیاز به آب داشت حتما آب جوش اضافه کنید چون آب سرد موجب می شود باقالی ها دیرپز شود. نیم ساعت آخر نعنای خشک، فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق غذاخوری سرخالی به آب اضافه کنید.

نیم ساعت آخر سرکه انگور و رب ساعت آخر هم نمک را اضافه کنید. سرکه نباید زیاد جوش بخورد چون باقالی ها را سفت می کند. نمک را هم اگر زود اضافه کنید باقالی ها نپز می شود. موقع سرو کردن هم گلپر، فلفل قرمز، سرکه و نمک بزنید و میل کنید. نوش جان.

در این رابطه بخوانید:

طرز تهیه سرکه انگور در خانه | نکات تهیه سرکه درجه یک و شفاف بدون مخمر

نکته طلایی

موقع خرید باقالی خشک، دقت کنید باقالی کهنه و تیره نخرید چون خوب نمی پزد و نرم نمی شود. باقالی امسال که روشن و تازه است را بخرید که در عرض یک ساعت بپزد. سعی کنید باقالی هایی که می خرید یک دست باشد خیلی بزرگ و خیلی کوچک نباشد.

طرز تهیه باقالی چرخی شمرونی با چاشنی ویژه | چرا نباید از چرخی ها باقالی بخریم ؟

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا