طرز تهیه اسنک مرغ ؛ فست فودی فوری و خوشمزه
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در تهیه اسنک مرغ به جای مرغ می توانید از بوقلمون، سوسیس و یا ژامبون استفاده کنید و اسنک های مختلفی درست کنید.
مواد لازم
سینه یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
کره ۱۰۰ گرم
پیازچه ۱۰ ساقه
نمک به میزان لازم
پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
نان تست ۸ عدد
پنیر پیتزا به اندازه لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه یا فیله مرغ را با غذاساز چرخ کنید تا بافت کاملا یک دستی پیدا کند.
۳ حبه سیر را له می کنیم و با ۵۰ گرم کره با حرارت کم حدود ۲ دقیقه تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و بعد از کمی سرد شدن روی نان های تست می مالیم و کنار می گذاریم.
۱۰ پیازچه را کاملا خرد می کنیم و با ۵۰ کره حدود ۴ دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم و به آن پودر چیلی اضافه می کنیم. به جای پیازچه می توانید از جعفری هم استفاده کنید. بعد از اینکه پیازچه ها سرد شد مرغ را با پیازچه ها کاملا مخلوط می کنیم و کمی به آن نمک می زنیم و روی نان تست هایی که از قبل با کره و سیر طعم دار کرده بودیم می مالیم و مواد را به صورت یکدست پخش می کنیم و آخر سر روی آنها پنیر پیتزا می ریزیم.
کف سینی فر را چرب می کنیم و اسنک ها را داخل سینی می چینیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم فر گرم شود و بعد از گرم شدن حدود ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا اسنک ها بپزد. اسنک ها باید تا زمانی در فر بماند که پنیر پیتزا شروع به طلایی شدن کند. نوش جان.
نکات طلایی
استفاده از پنیر پیتزا در تهیه اسنک مرغ کاملا سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین