شکوفایی اقتصاد دامی از برنامه های مهم در مازندران است/ ارتقا دامپزشکی مارندران به جایگاه پنجم در کشور
به گزارش خبرگزاری سلامت، حمزه آقاپور کاظمی در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس شاخصهای ارزیابی سازمان دامپزشکی کشور از عملکرد اداراتکل دامپزشکی استانها، پس از جمعبندی امتیازها در دفتر ارزیابی عملکرد سازمان دامپزشکی کشور، دامپزشکی استان مازندران با ارتقا ۱۴ پلهای، رتبه نوزدهم را به فراموشی سپرد و در جایگاه پنجم نشست.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران اظهار کرد: این موفقیت مرهون تلاش همکاران ادارهکل دامپزشکی مازندران است چه آنان که در بدترین شرایط آب و هوایی خود را به مناطق محروم و دور دست استان رساندند تا سرمایههای دامی استان را حفظ کنند و یا عزیزانی که در روزهای تعطیل پای امنیت غذایی مردم ایستادند.
وی افزود: همچنین تشکلها، انجمنها و صنایع مختلف در بخشهای خصوصی با برنامهریزی مدون و درست، جایگاه دامپزشکی استان را ارتقا دادهاند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اقدامات دامپزشکی مازندران که منجر به کسب این عنوان شد، اضافه کرد: مدیریت پیشگیری و کنترل بیماریهای دام و طیور، تسهیل امور صادرات و واردات و حمایت همه جانبه ادارهکل از واحدهای تولیدی صنایع وابسته که حاصل تلاش و برنامه ریزی صاحبان این صنایع بوده، پیگیری میزان جذب اعتبارات هزینهای و تملک دارایی، حوزه ارتباطات و روابط عمومی فعال، افزایش توان تولید استان در بخش دام و طیور با مدیریت ظرفیتهای استان، نظارت مؤثر بهداشتی و شرعی از کلیه واحدهای تولیدی، نگهداری و عرضه و صنایع وابسته بخشی از اقدامات کلی استان در سال گذشته بوده که منجر به کسب این عنوان شده است.
آقاپور کاظمی با تاکید بر لزوم حفظ آرامش در فضای تولید در استان گفت: استفاده از ظرفیتهای واحدهای دانشبنیان با مشارکت و حمایت از بخشهای مختلف تولیدی در راستای افزایش تولیدات و شکوفایی اقتصاد دامی در استان از برنامههای اولویت دار اداره کل دامپزشکی استان مازندران در سالجاری است.
وی گفت: مازندران به دلیل دارا بودن ظرفیتهای بالای دام و طیور و صنایع وابسته، همواره یکی از قطبهای تولید پروتئین حیوانی در کشور محسوب میشود. ارتقای جایگاه دامپزشکی این استان میتواند به کاهش تلفات دامی، افزایش کیفیت محصولات و رشد صادرات غیرنفتی کمک شایانی کند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت