روش پخت مرغ پرتقالی مجلسی ؛ این طعم متفاوت پاییزی را از دست ندهید
همشهری آنلاین – اواخر پاییز که می شود پرتقال ها کم کم می رسند و وقتی هنوز پرتقال ها کاملا شیرین نشدند و طعم ملسی دارند بهترین موقع هست که با آنها یک غذای خوشمزه گیلانی درست کنید. اسم این غذا مرغ پرتقالی هست و طعم خیلی خاص و دلچسبی دارد. وقتی آب پرتقال به همراه مرغ پخته می شود کم کم حالت کاراملی به خود می گیرد و تبدیل به یک سس خوشمزه می شود. ترکیب آب پرتقال ملس به همراه طعم زعفران توی این غذا ترکیب بی نظیری خلق می کند که اگر یک بار امتحان کنید عاشقش می شوید.
مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی برای ۴ نفر:
طرزتهیه مرغ پرتقالی: ابتدا مرغ های خام را با نمک، زردچوبه طعم دار می کنید و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنید. سپس در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنید و مرغ هایی که از قبل سرخ کردید را به قابلمه اضافه می کنید و به آن نمک و فلفل و دارچین اضافه می کنید. بعد از کمی تفت دادن ۴ لیوان آب پرتقال را به آن اضافه می کنید و می گذارید تا به طور کامل بپزد تا جایی که آب پرتقال کم کم تبدیل به سس شود و حالت کاراملی به خودش بگیرد. ۲۰ دقیقه قبل از اینکه زیر گاز را خاموش کنید زعفرانی که از قبل دم کرده اید را به ترکیب اضافه کنید. حواستان باشد زعفران را معمولا باید آخرسر اضافه کنید تا عطر و طعم آن به خاطر پخت زیاد از بین نرود. این غذا را می توانید با برنج میل کنید و از طعم بی نظیر آن در فصل پاییز لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
رفع تلخی آب پرتقال طبیعی با ۲ روش خانگی
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین