روش تهیه چیز کیک اسفناج خانگی
همشهری آنلاین: چیزکیک اسفناج بافت لطیف، طعم متفاوت و رنگ جذابی دارد و با مواد اولیه در دسترس در خانه قابل تهیه است.
نام غذا: چیزکیک اسفناج
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: یک و نیم لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
شیر: نصف لیوان
پوره اسفناج: نصف لیوان
آرد: ۲ لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
پنیر خامهای: یک لیوان
پودر نارگیل: نصف لیوان
شیر عسلی: ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق چایخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰گرم
طرز تهیه:
۱. تخممرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود. اسفناج و شیر را در مخلوطکن ترکیب و همراه روغن به این ترکیب اضافه کنید.
۲. آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و مایه کیک را در قالب مناسب، ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بپزید.
۳. ژلاتین را به روش بنماری ذوب کنید. پنیر خامهای و خامه را همراه شیر عسلی و پودر قند خوب ترکیب کنید.
۴. پودر نارگیل را اضافه کنید و مواد را آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
۵. در قالب مناسب، لایه پنیری را روی لایه کیکی بریزید و فرم دهید. روی قالب را با سلفون بپوشانید و کیک را برای ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: ساقه اسفناج را جدا کنید؛ چراکه ممکن است باعث ایجاد طعم تلخی در کیک شود.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین