روز هفتم

روش تهیه سالاد مرغ و انار برای شب یلدا + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه سالاد مرغ و انار را ارائه کرده است. برای درست کردن این سالاد خوشمزه با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

قارچ: یک کیلوگرم

سینه مرغ: ۲ عدد

انار: ۲ عدد

پیاز: یک عدد

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

ماست خامه‌ای: ۲ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل: به میزان لازم

آبلیمو و روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. مرغ آب پز شده را ریش ریش کنید. قارچ‌ها را هم خرد کرده و با مقداری روغن زیتون و آبلیمو تفت دهید.

۲. انارها را دانه کرده و پیازها را نیز به صورت خلالی خرد کنید.

۳. مرغ را به‌همراه پیاز در یک ظرف بریزید و سپس قارچ و انار را به‌آن‌ها افزوده و مخلوط کنید.

۴. سس مایونز و ماست خامه‌ای را به‌ظرف بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست به خورد مواد بروند.

۵. مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، محتویات آن را کامل هم بزنید و در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح جا بیفتد.

نکته:

در تهیه این سالاد به جای استفاده از ماست خامه‌ای می‌توانید از خامه نیز استفاده کنید. همچنین به دلخواه می‌توایند در انتها مقدار کمی جعفری خرد شده یا هر نوع سبزی معطر دیگر هم به مواد بیفزایید.

روش تهیه سالاد مرغ و انار برای شب یلدا + فوت و فن

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا