زندگی > تغذیه و آشپزی

روش تهیه دسر پاییزی با شکلات تلخ و انار


همشهری آنلاین: دسر شکلات تلخ و انار یک دسر کم‌شیرین و لذیذ است که اگر شکلات با طعم‌های مختلف در آن به کار ببرید، طعم‌های تازه و هیجان‌انگیزی حاصل خواهد شد.

نام: دسر شکلات تلخ و انار

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

انار: ۴ عدد

شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم

پودر نارگیل: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱- انارها را دانه کنید. مراقب باشید پوسته‌های سفید آن کاملا جدا شود تا دسرتان تلخ نشود.

۲- شکلات را روی حرارت بخار آب یا در مایکروویو ذوب کنید. می‌توانید کمی کره به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

۳- کف قالب مافین یا فنجان مناسب، یک لایه دانه انار و لایه بعدی را شکلات بریزید.

۴- قالب‌ها را یک‌ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود. روی آن را با پودر نارگیل تزئین کنید.

نکته: می‌توانید از ۲ رنگ شکلات استفاده کنید تا دسر چندلایه و رنگارنگ داشته باشید.

روش تهیه دسر پاییزی با شکلات تلخ و انار

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا