روش تهیه دسر پاییزی با شکلات تلخ و انار
همشهری آنلاین: دسر شکلات تلخ و انار یک دسر کمشیرین و لذیذ است که اگر شکلات با طعمهای مختلف در آن به کار ببرید، طعمهای تازه و هیجانانگیزی حاصل خواهد شد.
نام: دسر شکلات تلخ و انار
آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
انار: ۴ عدد
شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱- انارها را دانه کنید. مراقب باشید پوستههای سفید آن کاملا جدا شود تا دسرتان تلخ نشود.
۲- شکلات را روی حرارت بخار آب یا در مایکروویو ذوب کنید. میتوانید کمی کره به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
۳- کف قالب مافین یا فنجان مناسب، یک لایه دانه انار و لایه بعدی را شکلات بریزید.
۴- قالبها را یکساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود. روی آن را با پودر نارگیل تزئین کنید.
نکته: میتوانید از ۲ رنگ شکلات استفاده کنید تا دسر چندلایه و رنگارنگ داشته باشید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین