روش تهیه دسر روکر با انار و بیسکوییت
همشهری آنلاین: ترکیب انار و بیسکوییت، پایه اصلی تهیه روکر انار، دسر سادهای است که مواد اولیه آن در دسترس هستند.
نام: روکر انار
آمادهسازی: ۱۲۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
دانه انار: یک لیوان
ژله انار: یک بسته
شیر: ۳ لیوان
بیسکوئیت پتیپور: یک بسته
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱- یک لایه دانه انار کف قالب بریزید و چند قاشق از ژلهای که در آب جوش حل کردهاید روی آن قرار دهید. وقتی ژله بست بقیه ژله را اضافه کنید.
۲- آرد گندم، شکر و نشاسته ذرت را با شیر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به غلظت برسد.
۳- ژلاتین را در آب سرد بریزید تا باز شود. بعد آن را با وانیل و خامه به مخلوط شیری اضافه کنید. صبر کنید تا مواد از حرارت بیفتد.
۴- بیسکوئیتها را در ظرف کرم دسر خرد کنید. مایه کرمی را روی لایه ژلهای بریزید و ظرف را در یخچال بگذارید تا روکر آماده شود.
نکته: به جای بیسکوئیت پتیپور میتوانید از هر نوع بیسکوئیت ساده وانیلی یا کاکائویی بدون کرم استفاده کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین