زندگی > تغذیه و آشپزی

روش تهیه دسر روکر با انار و بیسکوییت


همشهری آنلاین: ترکیب انار و بیسکوییت، پایه اصلی تهیه روکر انار، دسر ساده‌ای است که مواد اولیه آن در دسترس هستند.

نام: روکر انار

آماده‌سازی: ۱۲۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک لیوان

ژله انار: یک بسته

شیر: ۳ لیوان

بیسکوئیت پتی‌پور: یک بسته

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

شکر: نصف لیوان

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱- یک لایه دانه انار کف قالب بریزید و چند قاشق از ژله‌ای که در آب جوش حل کرده‌اید روی آن قرار دهید. وقتی ژله بست بقیه ژله را اضافه کنید.

۲- آرد گندم، شکر و نشاسته ذرت را با شیر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به غلظت برسد.

۳- ژلاتین را در آب سرد بریزید تا باز شود. بعد آن را با وانیل و خامه به مخلوط شیری اضافه کنید. صبر کنید تا مواد از حرارت بیفتد.

۴- بیسکوئیت‌ها را در ظرف کرم دسر خرد کنید. مایه کرمی را روی لایه ژله‌ای بریزید و ظرف را در یخچال بگذارید تا روکر آماده شود.

نکته: به جای بیسکوئیت پتی‌پور می‌توانید از هر نوع بیسکوئیت ساده وانیلی یا کاکائویی بدون کرم استفاده کنید.

روش تهیه دسر روکر با انار و بیسکوییت

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا