روش تهیه آسان خورشت انار سیر
همشهری آنلاین: دانه های یاقوتی رنگ انار رنگ و لعاب زیبایی به غذاهایی پاییزی می دهندو سفره را خوش رنگ تر میکنند. پس تا هنوز در بازار تره بار هست هنر آشپزی تان با استفاده از انار را به رخ خانواده بکشید.
انار سیر
آمادهسازی: یک ساعت
پخت: ۲ ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
دانه انار: یک پیمانه
مغز گردو: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
سینه یا ران مرغ:۵۰۰ گرم
پودر گلپر: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز: ۲ عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱-پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. در ادامه سیر له شده و دانههای انار را به تابه افزوده و تفت دهید.
۲- مغز گردو را ریز کرده و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر به پیاز و سیر بیفزایید و هم بزنید. یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا دانههای انار بپزد و نرم شود.
۳- مرغ را با نمک، فلفل و زعفران دم کرده برای ۲ ساعت مزهدار کنید و سپس همراه با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و فلفل آبپز کنید. وقتی مرغ آبپز شد، سرخ کنید.
۴-مرغ سرخ شده را درون ظرف بکشید و بعد محتویات ظرف انار را به مرغ اضافه کنید.
نکته: در صورتی که طعم ترش خورشت برایتان زیاد باشد، میتوانید در مراحل پایانی مقداری شکر به آن اضافه کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین