دکتر برای دیر حرف زدن کودک- درمان دیر حرف زدن کودک- علت دیر حرف زدن کودکان
مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر در زمینه تشخیص و درمان علل دیر حرف زدن کودکان و مشکلات گفتار و زبان کودکان به صورت تخصصی با دو شعبه فعال در تهران مشغول به فعالیت می باشد. متخصصین خانم و آقا با تجربه بالا و گذراندن دوره های مختلف رفتار با کودک زیر نظر دکتر برای دیر حرف زدن کودک، در درمان مشکلات گفتاری کودکان حرفه ای بوده و به بهترین نحو ممکن به درمان کودکان می پردازند. مرکز گفتاردرمانی و کاردرمانی کودکان دکتر صابر با بیش از ۱۹ سال تجربه و با تکیه بر دانش و استفاده از تجهیزات روز دنیا در درمان مشکلات گفتاری کودکان از جمله دیر حرف زدن کودک به یکی از مراکز شناخته شده تهران مبدل گردیده است. تلاش تیم تخصصی این مرکز بر آن است تا با درمان صحیح و به موقع اختلالات گفتاری کودکان، موجب بهبود ارتباط گفتاری کودک و توانایی استفاده از امکانات آموزشی و تحصیلی مانند کودکان دیگر جامعه باشد. بهبود روابط اجتماعی، اعتماد به نفس و توانایی ایجاد ارتباط در کودکان بسته به توانایی های گفتاری آنان داد. با بهبود اختلالات گفتاری کودک می تواند جهش های بزرگی را در زمینه های آموزشی و هوشی داشته باشد. همچنین مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر با ارائه خدمات گفتاردرمانی در منزل برای کودکان روند بهبود اختلالات گفتاری در کودکان را تسریع می بخشند.
جهت تماس با کلینیک گفتاردرمانی و کاردرمانی جناب آقای دکتر صابر (کلینیک توانبخشی پایا در پاسداران ، کلینیک توانبخشی غرب تهران در سعادت آباد) باشماره ۰۹۰۲۹۱۲۳۵۳۶ تماس حاصل فرمایید.
بهترین مرکز گفتاردرمانی کودکان در تهران
مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر در زمینه گفتاردرمانی کودکان با اختلالاتی نظیر دیر حرف زدن و تاخیر کلامی، لکنت زبان، اختلالات تلفظی و نوک زبانی حرف زدن، اختلالات بلع ، مشکلات حسی داخل دهانی و… با استفاده از امکانات پیشرفته مرکز نظیر سنسوری روم، سویچ صوتی، اتاق شنیداری و گفتاردرمانی کودکان به درمان مشکلات گفتاری کودکان می پردازند. استفاده از تکنیک های بازی درمانی در درمان اختلالات گفتاری کودکان موجب گردیده نتایج درمانی موفقی در جهت بهبود اختلالاتی نظیر لکنت زبان، مشکلات تلفظی و تاخیر کلامی بدست آید. خدماتی مانند گفتاردرمانی در منزل نیز باعث تسریع روند درمان در کودکان می گردد.
سن حرف زدن کودک پسر
کودکان به صورت طبیعی از سن یک سالگی شروع به گفتار می کند. کلمات ساده مانند بابا و دد از اولین کلماتی است که کودک به زبان می آورد. پس از آن به مرور گفتار کودک پیشرفت کرده و کودک می تواند جملات کوتاه را بیان کند. در زمینه مهارت های گفتاری پسرها کمی کند تر از دختر ها عمل می کنند. پس نگران نباشید. به صورت نرمال اگر کودک شما تا یک سال و نیمی نتواند کلمه ای را بیان کند حتما باید توسط متخصص گفتاردرمانی معاینه شود. یکی دیگر از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد درک گفتار دیگران است. کودکان قبل از اینکه بتوانند صحبت کنند توانایی درک گفتار دیگران را بدست می آورند. برای اطمینان از صحت روند گفتار کودک خود می توانید با مشاورین مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر تماس حاصل کرده و با ارزیابی روند گفتار کودکان از بروز اختلالات گفتاری احتمالی جلوگیری نمایید.
گفتاردرمانی در منزل برای کودکان
مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر در زمینه ارائه خدمات گفتاردرمانی در منزل به صورت تخصصی در سراسر تهران و حومه آن فعالیت می نماید. کودکان با مشکلات گفتاری نظیر تاخیر در حرف زدن، لکنت زبان، مشکلات تلفظی، مشکلات ارتباطی، اوتیسم، اختلالات بلع و غذا خوردن می توانند از گفتاردرمانی در منزل استفاده نمایند. پس از ویزیت کودک در کلینیک گفتاردرمانی دکتر صابر و تشخیص نوع و شدت اختلال گفتاری، روند درمان برای والدین شرح داده می شود و با هماهنگی آنها متخصص گفتاردرمانی به منزل کودک فرستاده می شود. جلسات گفتاردرمانی در منزل به صورت معمول بین یک تا یک ساعت و نیم می باشد و در پایان جلسات درمانی درمانگر تمریناتی را به والدین آموزش می دهد تا در طول روز با کودک انجام داده و پیشرفت او را تسریع بخشد.
متخصص گفتاردرمانی کودکان
متخصصین گفتاردرمانی کودکان در مرکز گفتاردرمانی و کاردرمانی دکتر صابر با ارزیابی دقیق و انجام تست های تشخیصی مشکلات گفتاری کودکان و تاخیر گفتاری کودک را شناسایی می کنند و بسته به نوع و شدت اختلال گفتاری یا میزان تاخیر گفتار کودک برنامه درمانی مناسب را برای کودکان ارائه می نماید. استفاده از امکانات مرکز نظیر سنسوری روم، اتاق بهبود مهارت های شنیداری، بازی درمانی و رفتار درمانی، سویچ صوتی موجب پیشرفت درمان در کودکان می گردد. تشخیص دقیق اختلال کمک بسزایی به تسریع درمان و کاهش احتمال بازگشت اختلال در کودکان دارد. استفاده از درمان های چند حسی و تیمی موجب تکمیل پروسه درمان و نتایج پایدارتری در بیماران می شود.
علت دیر حرف زدن کودک ۲ ساله
یکی از دقدقه های اصلی والدین در سنین ۱تا ۲ سالگی حرف زدن کودک می باشد. به حرف افتادن کودک به عوامل متعددی از جمله ژنتیک، محیط سالم و کم استرس، وجود تجربه های خوشایند نظیر داستان خوانی مادر و… بستگی دارد. در سال های اخیر با پیشرفت تکنولوژی عامل خطر ساز دیگری به عوامل قبلی اضافه شده است. استفاده از ابزارهای دیجیتالی مانند تبلت و گوشی تلفن همراه از مواردیست که موجب بروز آسیب های عمیقی به رشد سیستم عصبی و گفتاری کودک می شود. متخصصین مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر تاکید فراوانی به قطع استفاده کودک از گوشی نلفن همراه و تبلت داشته و توصیه می کنند کودک را به بازی های گروهی، قصه خوانی و برقراری ارتباط کلامی مناسب با والدین در طول روز تشویق نمایید. شعر خوانی با مادر، داستان گویی، بازی با همسالان بهترین روش برای تسهیل گفتار در کودکان است. استفاده از کلاس های گروه درمانی مرکز دکتر صابر با ایجاد موقعیت های هدفمند کودک را در شروع گفتار و ایجاد ارتباط با همسالانش ترغیب می نماید.
علت دیر حرف زدن کودک ۳ ساله
برای درک علت تاخیر گفتار در کودکان در ابتدا نیازمند یک ارزیابی دقیق در سیستم گفتاری و شنوایی کودک می باشد که در ویزیت اولیه کودک توسط متخصص گفتاردرمانی مرکز دکتر صابر انجام می گردد. در بسیاری موارد کم شنوایی کودک موجب تاخیر در گفتار او می شود که با سنجش شنوایی قابل تشخیص است. در بعضی موارد علت تاخیر گفتار کودک اختلالات همراه نظیر اوتیسم یا عقب ماندگی ذهنی است که به علت بروز مشکل در توانایی های درکی کودک موجب دیر حرف زدن او می شود. عواملی نظیر استفاده بیش از حد از تلفن همراه در کودکان،استرس و اضطراب کودک و … نیز می توانند موجب دیر حرف زدن کودک شوند. نکته قابل توجه این است که اگر کودک شما به هر دلیلی تا سن ۳ سالگی نتواند گفتار قابل فهمی داشته باشد باید به صورت دقیق مورد ارزیابی و درمان قرار بگیرد. مرکز گفتاردرمانی دکتر صابر درزمینه تاخیر گفتار آماده ارائه مشاوره به شما عزیزان می باشد.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت