روز هفتم

دستور تهیه ژله فالوده و انار، دسر محبوب زمستانی


همشهری آنلاین: ترکیب طعم شیرین فالوده با مزه ترش انار، یک دسر متفاوت برای مهمانی‌های زمستانی ایجاد خواهد کرد.دست به کار شوید و این دسر را در خانه آماده کنید.

نام غذا: ژله فالوده و انار

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

پخت: ۲ ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

انار دانه شده: ۲لیوان

فالوده شیرازی: ۲لیوان

ژله آلوئه‌ورا: یک بسته

طرز تهیه:

۱. انارها را دانه کنید. قالب ژله را آماده کرده و به اندازه ۲ سانتی‌متر از ارتفاع هر خانه از قالب را، یکی درمیان با انار و فالوده پر کنید.

۲. ژله آلوئه‌ورا را در یک لیوان آب جوش بریزید و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید.

۳. بعد از خنک شدن ژله، بخشی از آن را روی فالوده‌ها و دانه‌های انار بریزید.

۴. قالب را در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود سپس از یخچال بیرون بیاورید و این بار برعکس مرحله اول، در خانه‌ای از قالب که انار ریخته بودید فالوده بریزید و در خانه‌ای که فالوده دارد، انار بگذارید.

۵. بقیه ژله آلوئه‌ورا را روی انار و فالوده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید.

۶. قالب را بعد از ۲ ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی در ظرف سرو برگردانید.

نکته: اگر دوست دارید دسر رنگارنگ داشته باشید، می‌توانید به جای ژله آلوئه‌ورا از طعم‌های دیگر ژله هم استفاده کنید.

دستور تهیه ژله فالوده و انار، دسر محبوب زمستانی

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا