زندگی > تغذیه و آشپزی

دستور تهیه رشته‌پلو با خرما و کشمش، سحری گرم و مقوی


همشهری آنلاین: رشته‌پلو با خرما و کشمش به دلیل داشتن مواد غذایی پرخاصیت مثل خرما و کشکش، قند طبیعی دارد و می‌تواند روزه‌داران را برای ساعات طولانی‌تری سیر و پرانرژی نگه دارد.

نام غذا: رشته‌پلو با خرما و کشمش

آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

پخت: ۴۵ دقیقه

برای: ۴ نفر

مواد لازم:

برنج: ۲ لیوان

رشته پلویی: ۱۰۰ گرم

پیاز بزرگ: یک عدد

کشمش: نصف لیوان

خرما: ۱۰ عدد

زعفران دم‌کرده: نصف قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.برنج را بشویید و بگذارید بپزد. سپس رشته پلویی را خرد و در ۵ دقیقه آخر پخت به برنج اضافه کنید.

۲.برنج و رشته را خوب هم بزنید تا به هم نچسبند. بعد آن را آبکش کنید و بگذارید دم بکشد.

۳.پیازهای خلالی را به همراه ادویه‌ها در روغن داغ تفت دهید. بعد کشمش و خرما را به آن اضافه کنید و زعفران دم‌کرده در آن بریزید تا مواد نرم شود.

۴.رشته‌پلو را در ظرف مناسب بکشید و روی آن مخلوط کشمش و خرما بریزید.

نکته: رشته خیلی زود نرم و له می‌شود. پس دقت کنید که بیش از حد در آب جوش نماند.

دستور تهیه رشته‌پلو با خرما و کشمش، سحری گرم و مقوی

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا