دستور تهیه بستنی خشک بادامزمینی برای شب چله
به گزارش همشهری آنلاین: بستنی خشک که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، در خانه هم امکانپذیراست فقط کافی به روشی که در ادامه میخوانید، عمل کنید:
آمادهسازی:۳ساعت
مدت پخت:۲۴ساعت
تعداد: ۴نفر
مواد لازم:
شیر پرچرب:۶فنجان
شکر:۸قاشق غذاخوری
کره:۳قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
مغز پسته:نصف فنجان
زرده تخممرغ: ۴ عدد
پودر ثعلب: ۲ قاشق چایخوری سر پر
وانیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه
۱-سفیده و زرده تخممرغها از هم جدا کنید. زردهها را با یک لیوان شکر ترکیب کنید. سپس ۵ دقیقه با همزن بزنید. حین همزدن شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا زرده لخته نشود و ریختن شیر را تا زمان رسیدن مواد به غلظت ماست ادامه دهید. بقیه شیر را هم برای مراحل بعدی نگه دارید.
۲.ثعلب را با ۲ قاشق چایخوری شکر ترکیب کنید سپس باقی شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه ترکیب شکر و زرده را به مواد بیفزایید در ادامه خامه را به مواد اضافه کنید.
۳.مواد را ۸ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید سپس از صافی ریز عبور دهید و داخل فریزر قرار دهید.
۴.بستنی را از فریزر بیرون آورده و ظرف را روی یک کاسه یخ قرار دهید و ۵ دقیقه هم بزنید. دوباره در فریزر بگذارید. این کار را ۵بار تکرار کنید تا مواد بستنی به شکل جامد درآید.
۵-قالبی را انتخاب کنید و بستنی را در قطعات دلخواه داخل قالب بچینید. بستنیهای برشخورده را حدود ۲۴ ساعت باید در یخچال قرار دهید.
نکته: استفاده از شیر پرچرب برای تهیه این بستنی مناسبتر است.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین