زندگی > تغذیه و آشپزی

دستورالعمل پخت ردولوت در خانه؛ کیک پرطرفدار کافی‌شاپ‌ها


به گزارش همشهری آنلاین، در این مقاله، شما با کیک ردولوت آشنا شده و طرز تهیه کیک ردولوت را گام به گام یاد می‌گیرید. همچنین ترفندهایی حرفه‌ای برای داشتن کیکی جذاب و متفاوت به سبک کافی‌شاپ را خواهید آموخت.

کیک ردولوت چیست؟

شاید نام این کیک برایتان جالب باشد! کیک ردولوت به معنای کیک مخمل قرمز است و از کیک‌های کلاسیک آمریکایی به شمار می‌رود. تاریخچه این کیک به دهه‌ی ۱۸۰۰ میلادی برمی‌گردد، زمانی که استفاده از سرکه و کاکائو باعث ایجاد رنگ قرمز طبیعی در کیک می‌شد. با گذشت زمان و پیدایش رنگ‌های خوراکی، این کیک به دسری مجلل و نمادین در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها تبدیل شد. طعم خاص و ترکیب منحصربه‌فرد و شیرینی ملایم کیک با کرمی که از خامه‌ی پنیر تهیه می‌شود، آن را به گزینه‌های محبوب در کافی‌ شاپ‌ها، رستوران‌ها و مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی در جهان بدل کرده است.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد طرز تهیه کیک تولد برای سطح مبتدی تا حرفه‌ای

دستورالعمل پخت ردولوت در خانه؛ کیک پرطرفدار کافی‌شاپ‌ها

مواد اولیه برای تهیه کیک ردولوت

در این بخش می‌خواهیم مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت را برایتان نام ببریم تا در ادامه طرز تهیه کیک ردولوت را بررسی کنیم. این مواد جهت تهیه کیکی برای ۷ الی ۱۰ نفر مناسب هستند؛ اما اگر می‌خواهید حجم کیک را بیشتر کنید و یا آن را کاهش دهید، می‌توانید به دلخواه حجم مواد را اضافه کنید یا بکاهید.

در نگاه اول شاید مواد لازم برای تهیه این کیک مقداری زیاد به نظر بیایند؛ اما اغلب این مواد از ماده‌های در دسترس هستند و همواره در خانه‌ها پیدا می‌شوند، بنابراین نگران نباشید و برای درست کردن کیکی خوشمزه دست به کار شوید.

آرد

۲ و ¼ پیمانه یا حدود۲۸۰ گرم

شکر

۱ و ½ پیمانه یا ۳۰۰ گرم

پودر کاکائو

۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

۱ قاشق چای‌خوری

جوش‌شیرین

½ قاشق چای‌خوری

نمک

½ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ

۲ عدد بزرگ

کره

⅓ پیمانه یا ۷۵ گرم

روغن مایع

⅓ پیمانه یا حدود ۸۰ میلی‌لیتر

باترمیلک (دوغ بدون نمک)

۱ پیمانه یا۲۴۰ میلی‌لیتر

سرکه سفید

۱ قاشق چای‌خوری

وانیل

۱ قاشق چای‌خوری

رنگ خوراکی قرمز

۲ قاشق غذاخوری ترجیحاً ژله‌ای

مواد لازم برای کرم خامه‌ای پنیر

پنیر خامه‌ای

۲۲۵ گرم و در دمای اتاق قرار دهید

کره

½ پیمانه یا حدود ۱۱۵ گرم

پودر قند

۲ الی ۲ و ½ پیمانه یا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

وانیل

۱ قاشق چای‌خوری

دستورالعمل پخت کیک ردولوت

تهیه کیک ردولوت باید مقداری با دقت همراه باشد! از این رو مراحل طرز تهیه کیک ردولوت را که به صورت گام به گام برایتان توضیح داده‌ایم، پیش ببرید تا کیکی خوش فرم، اسفنجی و خوشمزه داشته باشید.

آماده‌سازی مواد

فر را گرم کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا به طور یکنواخت گرم شود. قالب را آماده کنید. دو قالب گرد ۲۰ سانتی‌متری را با کمی کره یا اسپری روغن چرب کرده و کف آن‌ها را با کاغذ روغنی بپوشانید.

ترکیب مواد خشک

در کاسه‌ای بزرگ، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و نمک را با هم الک کرده و مخلوط کنید. این کار به یکدست شدن کیک کمک می‌کند.

آماده کردن مواد مایع

در کاسه دیگر، کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۲-۳ دقیقه بزنید تا کرمی و روشن شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید. روغن مایع، وانیل و رنگ خوراکی قرمز را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

ترکیب مواد خشک و مایع

مواد خشک را در سه مرحله به تناوب با باترمیلک به مواد مایع اضافه کنید. با کاردک یا لیسک به آرامی مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.

در انتها، سرکه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.

پخت کیک

مواد را به طور مساوی در قالب‌ها تقسیم کنید. قالب‌ها را در فر قرار دهید و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. با یک خلال دندان مرکز کیک را تست کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

کیک‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه در قالب خنک شوند. سپس آن‌ها را روی توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

تهیه کرم خامه‌ پنیر

تهیه کرم و خامه پنیری نیز در طرز تهیه کیک ردولوت قرار دارد. پنیر خامه‌ای و کره را در کاسه بزرگ با همزن برقی به مدت ۲-۳ دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. پودر قند را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا کرم غلیظ و لطیفی حاصل شود. در انتها وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

لایه‌بندی و تزئین

یکی از لایه‌های کیک را روی پایه قرار دهید و روی آن مقداری از کرم را بمالید. لایه دوم را روی آن قرار دهید و کل کیک را با کرم خامه‌ای بپوشانید. با خرده‌های کیک یا تزئینات دلخواه سطح کیک را مزین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شکلاتی خیس در خانه + ترفندها

دستورالعمل پخت ردولوت در خانه؛ کیک پرطرفدار کافی‌شاپ‌ها

ترفندهای کافی‌شاپی برای پخت ردولوت

  • استفاده از باترمیلک تازه: این ماده علاوه بر لطافت بافت کیک، طعمی خاص به آن می‌بخشد. اگر باترمیلک در دسترس ندارید، می‌توانید ۱ پیمانه شیر را با ۱ قاشق غذاخوری سرکه یا آب‌لیمو مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
  • رنگ طبیعی: به جای رنگ‌های مصنوعی، می‌توانید از پودر چغندر برای داشتن رنگ قرمز طبیعی استفاده کنید.
  • توزیع یکنواخت حرارت: برای جلوگیری از پف بیش از حد وسط کیک، دور قالب را با نوار پارچه‌ای خیس بپیچید.
  • خنک کردن دقیق: صبر کنید تا کیک کاملاً خنک شود، سپس کرم‌زنی کنید تا کرم روی کیک ذوب نشود.
  • ضخامت لایه‌ها: کیک را با چاقوی دندانه‌دار صاف کنید تا لایه‌ها یکنواخت شوند.
  • خامه‌زنی حرفه‌ای: برای داشتن کرم صاف و بدون حباب، قبل از استفاده، کرم را با همزن دستی به آرامی بزنید.
  • ذخیره‌سازی: کیک را در یخچال قرار دهید و ۳۰ دقیقه قبل از سرو خارج کنید تا طعم و بافت بهتری داشته باشد.

با انجام این ترفندها در حین طرز تهیه کیک ردولوت، کیک‌تان خیلی بیشتر به کیک کافی شاپی شباهت پیدا می‌کند، در نتیجه طعم بهتری نیز خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک یخچالی خوشمزه با بیسکویت پتی بور

دستورالعمل پخت ردولوت در خانه؛ کیک پرطرفدار کافی‌شاپ‌ها

سخن پایانی

پخت کیک ردولوت در خانه نه تنها تجربه‌ای لذت‌بخش است، بلکه نتیجه‌ای به زیبایی و خوشمزگی کافی‌شاپ‌ها دارد. با رعایت مراحل طرز تهیه کیک ردولوت و ترفندهای گفته شده، می‌توانید کیکی حرفه‌ای درست کنید و لحظاتی خوش با عزیزانتان خلق کنید.

از پخت این کیک لذت ببرید و خلاقیت‌های خود را به کار ببرید تا هر بار نسخه‌ای جدید از آن خلق کنید.

دست به کار شوید و این کیک خوشمزه را درست کنید و نتیجه را با ما به اشتراک بگذارید!

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا