اجتماعی > سلامت

حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن خوراکی



به گزارش ایسنا، استفاده زیاد از روغن در حالی می تواند منجر به افزایش دریافت کالری و در نهایت اضافه وزن شود که امروزه ثابت شده اضافه وزن عامل بیماری های غیر واگیر زیادی از جمله دیابت، فشار خون بالا، سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است؛ پس اولین نکته در اصلاح الگوی مصرف روغن، کاهش میزان مصرف روغن است.

دومین نکته مهم نیز در ارتباط با الگوی مصرف روغن، نوع روغن مصرفی است. بهتر است و توصیه می شود که همه افراد از روغن مایع به خصوص کانولا، زیتون یا کنجد به دلیل اسیدهای چرب غیر اشباع مفید و لازم برای بدن، استفاده و از مصرف روغن جامد، نیمه جامد، حیوانی یا دنبه خودداری کنند. 

بنابر اعلام وزارت بهداشت، روغن های جامد، نیمه جامد، حیوانی یا دنبه حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند و این عامل می تواند منجر به افزایش کلسترول و به دنبال آن بیماری های قلبی و عروقی و کبد چرب شود.

پس از امروز برای حفظ سلامت خودمان الگوی مصرف روغن خود و خانواده مان را به سمت سلامتی تغییر دهیم.

انتهای پیام

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا