تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری سلامت(طبنا)مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در آیین اختتامیه ممیزی خارجی استانداردهای مدیریتی این شرکت افزود: شرکت فولاد مبارکه تنها مجموعه فولادی است که در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۴.۷ درصدی سودآوری را داشته است. این در حالیست که غالب شرکتهای فولادی در این بازه زمانی کاهش ۶۰ تا ۱۰۰۰ درصدی سودآوری را پشت سر گذاشتهاند.
در حوزه توسعه نیز بیش از ۲۲۰ پروژه همزمان در فولاد مبارکه در دست اجرا و در آستانه بهرهبرداری است، که یکی از این پروژهها پروژه نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی و همچنین نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی است.
در حال حاضر ۵ واحد تولید آهن اسفنج برای تکمیل زنجیره فولاد در گروه فولاد مبارکه در دست احداث است، در حال حاضر ۵ واحد آهن اسفنجی در دست احداث داریم که تضمین کننده آینده خوراک فولاد هستند، اخیراً نیز مجموعه سبزوار اضافه شده که تا دو سال آینده این مجموعهها محدودیتهای ما در حوزه آهن اسفنجی را مرتفع خواهند کرد.
دستاوردهای فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیتها خیلی بهتر مشخص میشود
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در آیین اختتامیه ممیزی خارجی استانداردهای مدیریتی این شرکت ادامه داد:یکی از مؤلفههای اصلی تحقق شعار خلق آینده بهتر ایجاد تحول و بهبود مستمر است که لازمه این امر داشتن تفکر سیستمی و سیستمهای مدیریتی است اما چه خوب است که همه ممیزیها و ارزیابیها با در نظر گرفتن محدودیتها انجام شود، چرا که اگر اینگونه نگاه شود ارزش دستاوردهای فولاد مبارکه با وجود محدودیت انرژی و مواد اولیه، حمل و نقل، حمله سایبری و بحران رسانهای ناشی از اتهام علیه این شرکت، تحریمها، تغییر مکرر قوانین حاکم بر فضای کسب و کار، محدودیت تخصیص ارز و ثبت سفارش و… بیشتر نمایان و مشخص خواهد شد.
نظریه Goldrat عنوان میکند که مدیریت باید موانع را برطرف کند تا سازمان بتواند در مسیر سهل تر و راحتتری به رشد خود ادامه دهد، این نظریه مجموعهای از ابزارهایی است که به مدیران اجازه میدهد تنگناها، گلوگاهها و محدودیتها در فرایندهای شرکت را شناسایی و برای برطرف کردن آنها تلاش کنند.
از سال ۱۴۰۰ محدودیتهای انرژی هر ساله افزایش یافته و فرصت های تولید مازاد بر ظرفیت کارخانه که محصول بهره وری همکاران ما میتوانست باشد را به واسطه محدودیتهای برق و گاز از دست دادیم. اما علیرغم افزایش این محدودیت ها طی دوسال گذشته و سال جاری تاکنون با افزایش تولید و عبور از ظرفیت اسمی رکورد های پیاپی تولید شکسته شده و همواره افزایش تولید و سودآوری شرکت را شاهد بودهایم.
محدودیت مواد اولیه، انرژی، آب، مشکلات حمل و نقل، تخصیص ارز، ثبت سفارش، تغییر مکرر قوانین و مقررات فضای کسب و کار، حمله سایبری، فشارهای رسانهای به ویژه در خصوص اتهام اختلاس ۹۲ هزار میلیارد تومانی و پس لرزههای آن همچنان باقی است، به صورتی که در برخی اوقات این اتفاقات در برههای از زمان کل سیستم مدیریتی را تحت تأثیر قرار میدهد، ما باید این شرایط را مدیریت میکردیم و کار خود را پیش میبردیم تا سازمان به دستاوردهای ارزشمند خود برسد.
ما علی رغم محدودیتهای انرژی و در حالی که روند تولید از سال ۱۴۰۰ نزولی شده بود، با اتخاذ تمهیدات و برنامه ریزی لازم، روند تولید را صعودی کرده و این بدان معناست که سیستمهای مدیریتی در این جریان به خوبی عمل کرده است.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:خبرگزاری سلامت