استان ها > مازندران

توسعه همکاری‌های مشترک مازندران و قزاقستان در حوزه سلامت


اونتالاپ اونالبایف سفیر قزاقستان یکشنبه، ۲۵ آذرماه با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با دکتر محمدصادق رضایی سرپرست این دانشگاه  دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این دیدار که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران یک دانشگاه بزرگ و با ظرفیت‌های بسیار فراوان است، اظهار کرد: مازندران دارای بزرگترین شبکه بهداشتی ایران با ۲۶ بیمارستان دولتی است که این تعداد، ۹بیمارستان آموزشی و در۱۲۰ رشته تخصصی اعم از جراحی، داروسازی دندانپزشکی و سایر رشته‌ها دانشجو دارد.

دکتر محمدصادق رضایی افزود: بیش از ۶۰۰ هیات علمی و ۸۰۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مشغول به تحصیل هستند و از چندین کشور دانشجوی بین‌الملل مهمان دانشگاه هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تصریح کرد: ما چندین بیمارستان با شرایط پذیرش بیماران بین المللی را که بیماران پوستی، سرطان، جراحی قلب، جراحی مغز را پذیرا هستند، داریم.

دکتر رضایی با اشاره به شرایط جغرافیایی و بکر مازندران برای توسعه گردشگری سلامت، خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه و امکانات به‌روز یک فضای بسیار خوبی برای درمان داریم که  جدا از درمان بیماران، فرصت خوبی برای گذران دوران نقاهت قلمداد شود که می‌تواند این شرایط مناسب در اختیار کشورهای اوراسیا از جمله قزاقستان قرار گیرد.

توسعه همکاری‌های مشترک مازندران و قزاقستان در حوزه سلامت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اعلام اینکه ما پذیرای دانشجویان قزاقستان نیز هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اساتید بسیار برجسته‌ بین ‌المللی که در دانشگاه وجود دارد این آمادگی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران فراهم است تا طی تفاهم‌نامه‌ای با هم همکاری داشته باشیم.

اونتالاپ اونالبایف سفیر قزاقستان نیز در این نشست ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اظهار کرد: استان مازندران برای من محبوب است و شهر ساری دارای تمدن بسیار قدیمی است.

توسعه همکاری‌های مشترک مازندران و قزاقستان در حوزه سلامت

پیشرفت مازندران در حوزه درمانی

وی افزود: مرکز مازندران دارای پیشرفت بسیار خوبی در حوزه درمانی است و امکانات و پتانسیل دانشگاه علوم پزشکی مازندران بخوبی برای ما تشریح شد و با توجه به اینکه استاندار مازندران نیز یک پزشک است قطعا شاهد پیشرفت بیشتری در این بخش خواهیم بود.

سفیر قزاقستان بیان کرد: امیدواریم شاهد افزایش تعامل فی مابین باشیم و به‌زودی سفر دیگری را به دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشته باشیم.

 این مسئول تصریح کرد: کشورهای حوزه دریای خزر باید روابط گوناگون خود را در حوزه‌های مختلف پزشکی، اقتصادی و سایر را گسترش دهند.

اونالبایف، بیان کرد: آموزش ۱۲۰ رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران بسیار ظرفیت بزرگی است و امیدواریم در این سفر شاهد نتایج خوبی باشیم.

توسعه همکاری‌های مشترک مازندران و قزاقستان در حوزه سلامت

 وی افزود: قزاقستان دارای دانشگاه‌های متعددی است و علاقمند به همکاری مشترک هستیم و کاملا استقبال می‌کنیم.

تحکیم روابط سیاسی و بین المللی

سفیر قزاقستان گفت: ارتباط تنگاتنگ دو دانشگاه علوم پزشکی دو کشور نیز بسیار در روابط سیاسی و بین‌المللی نیز موثر خواهد بود.

این مسئول یادآور شد: رئیس جمهور قزاقستان توجه ویژه‌ای به حوزه درمانی و پزشکی دارد و آمادگی داریم تا یک شعبه دانشگاه علوم پزشکی مازندران را راه‌اندازی و ایجاد کنیم و لذا بنده این موضوع را در بازگشت به قزاقستان، انعکاس خواهم داد.

تبادل در حوزه پزشکی و دارویی

وی تصریح کرد: در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و سایر موضوعات می‌توانیم تبادل علمی و اقلام داشته باشیم.

اونالبایف، خاطرنشان کرد: باید گردشگری سلامت و حتی توریستی، تبلیغ و گسترش یابد و جدا از اینکه هزینه پزشکی و درمان در ایران کمتر از سایر کشورهای دنیا است، تجهیزات و پزشکان حاذقی نیز در ایران وجود دارد که ظرفیت بسیار خوبی است.

توسعه همکاری‌های مشترک مازندران و قزاقستان در حوزه سلامت

وی افزود: قزاقستان نیز دارای تجهیزات بسیار خوبی است و شما می‌توانید در حوزه آموزشی و پزشکی به قزاقستان کمک کنید.

دکتر احمدعلی عنایتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه کشورهای همسایه خزر با توجه به وجه اشتراکات فراوان باید همکاری‌های خود را گسترش دهند، افزود: وضعیت علمی قزاقستان در سالیان اخیر به رشدهای چشمگیری دست یافته است.

وی با اشاره به رشد علمی ۴ برابری قزاقستان طی یک دهه اخیر، خواستار عملیاتی شدن تفاهم‌نامه‌های فی مابین شد.

انتهای پیام

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا