استان ها > مازندران

تنظیم بازار و بازرسی‌ها در قائمشهر با خروجی مناسبی همراه بوده است



به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)مازندران، در شرایطی که نوسانات بازار، افزایش قیمت کالاهای اساسی، و ورود کالاهای قاچاق به بازارهای داخلی، از جمله دغدغه‌های مهم مردم و مسئولان کشور به شمار می‌رود، نقش دستگاه‌های نظارتی و اجرایی در راستای حفظ ثبات بازار و تأمین امنیت اقتصادی، بیش از پیش پررنگ و حیاتی شده است. در این میان، ادارات صنعت، معدن و تجارت در سطح شهرستان‌ها به عنوان نهادهای میدانی و راهبردی، وظیفه سنگینی در راستای نظارت بر بازار، کنترل قیمت‌ها، مبارزه با تخلفات اقتصادی و اجرای مصوبات تنظیم بازار بر عهده دارند.

شهرستان قائم‌شهر نیز به عنوان یکی از مناطق مهم و پرجمعیت استان مازندران، در سال ۱۴۰۳ با چالش‌ها و فرصت‌های گوناگونی در حوزه تنظیم بازار و نظارت بر عملکرد صنوف روبرو بوده است. اداره صمت این شهرستان در سال گذشته با برگزاری جلسات مستمر، اتخاذ تصمیمات کارشناسی، و انجام بازرسی‌های میدانی، تلاش کرده تا ضمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، به بهبود نظم بازار و مقابله با پدیده‌هایی نظیر احتکار، گران‌فروشی و قاچاق کالا بپردازد.

در گفت‌وگویی که با مجید ابراهیم‌نژاد، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قائم‌شهر داشتیم، به بررسی جزئیات عملکرد این اداره در سال ۱۴۰۳ و همچنین گزارش اولیه از فعالیت‌های فروردین‌ماه ۱۴۰۴ پرداختیم. در این مصاحبه، آمارها و اطلاعات قابل توجهی درباره تعداد جلسات کارگروه تنظیم بازار، میزان مصوبات اجرایی‌شده، حجم بازرسی‌های انجام‌شده، تعداد پرونده‌های متشکله در حوزه قاچاق و تخلفات صنفی، و ارزش ریالی پرونده‌های اقتصادی ارائه شد که تصویری روشن از تلاش‌های این مجموعه در مسیر ارتقای سلامت اقتصادی شهرستان به دست می‌دهد.

عملکرد سال ۱۴۰۳ و فروردین ۱۴۰۴

مجید ابراهیم‌نژاد، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قائم‌شهر، ابعاد مختلف این آمارها، دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های آتی این اداره مورد بررسی قرار گرفته است.

وی گفت: در سالی که گذشت، تحولات اقتصادی کشور و ضرورت نظارت دقیق‌تر بر بازار، لزوم حضور فعال دستگاه‌های نظارتی را بیش از پیش آشکار کرد. اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قائم‌شهر در سال ۱۴۰۳ با تکیه بر رویکردهای دقیق و میدانی، توانست عملکرد قابل توجهی در حوزه تنظیم بازار، مبارزه با قاچاق، و بازرسی از صنوف ارائه دهد.

این‌مسوول افزود: بر اساس آمار رسمی این اداره، در طول سال گذشته ۱2جلسه کارگروه تنظیم بازار در شهرستان برگزار شد . در همین راستا، تیم‌های نظارتی با انجام 12425 مورد بازرسی، نقش مؤثری در کنترل بازار ایفا کردند. از این تعداد، ۲٬۳۷۴ فقره پرونده تخلف تشکیل و به مراجع ذی‌ربط ارجاع شد. همچنین ۱۰۴ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا، و ۲۲۵ فقره پرونده مرتبط با نانوایی‌ها و تخلفات مربوط به آرد و نان شناسایی شد. ارزش ریالی مجموع این پرونده‌ها ۳۷/۱۷۲/۶۶۸/۰۰۰
برآورد شده است.

ابراهیم‌نژاد گفت: علاوه بر آن، در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ نیز فعالیت‌های بازرسی با جدیت ادامه یافت و در این مدت کوتاه، ۱٬۰۳۳ بازرسی انجام و ۲۰۰ پرونده تخلف تشکیل شد که شامل ۴ فقره قاچاق و ۱۹ فقره تخلف نانوایی‌ها می‌شود. ارزش ریالی این پرونده‌ها نیز بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۴۱ میلیون تومان بوده است.

وی‌گفت: مردم در صورت مشاهده تخلفات با تلفن ۱۲۴‌تماس حاصل کنند.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا