ترفندهای درست کردن کیک کاج یلدایی
همشهری آنلاین: با کمی ذوق و سلیقه میتوانید در خانه کیک کاج یلدایی درست کنید. آماده کردن آن وقت زیادی نمیخواهد و تهیه آن راحت است.
نام غذا: کیک کاج یلدایی
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
کیک اسفنجی آماده پودر شده: ۲ لیوان
پنیر خامهای: یک لیوان
شکلات آب شده: نصف لیوان
شیر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کرنفلکس کاکائویی: ۲ لیوان
طرز تهیه:
۱. کیک اسفنجی آماده را با چنگال پودر کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.
۲. پنیر خامهای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند.
۳. برای اینکه خمیر نرمتری داشته باشید، ۲ قاشق شیرکاکائو به خمیر اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید.
۴. به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر بردارید و با دست به آن فرم مخروطی دهید تا شبیه میوه درخت کاج شود.
۵. از کرنفلکس برای تزیین کیکها و ساختن فرم میوه درخت کاج استفاده کنید.
نکته: روی کیکهای کاجیشکل پودر نارگیل بپاشید تا یک تزیین زمستانی داشته باشند.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین