زندگی > تغذیه و آشپزی

ترفندهای درست کردن کیک کاج یلدایی


همشهری آنلاین: با کمی ذوق و سلیقه می‌توانید در خانه کیک کاج یلدایی درست کنید. آماده کردن آن وقت زیادی نمی‌خواهد و تهیه آن راحت است.

نام غذا: کیک کاج یلدایی

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

کیک اسفنجی آماده پودر شده: ۲ لیوان

پنیر خامه‌ای: یک لیوان

شکلات آب شده: نصف لیوان

شیر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

کرن‌فلکس کاکائویی: ۲ لیوان

طرز تهیه:

۱. کیک اسفنجی آماده را با چنگال پودر کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.

۲. پنیر خامه‌ای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند.

۳. برای اینکه خمیر نرم‌تری داشته باشید، ۲ قاشق شیرکاکائو به خمیر اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید.

۴. به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر بردارید و با دست به آن فرم مخروطی دهید تا شبیه میوه درخت کاج شود.

۵. از کرن‌فلکس برای تزیین کیک‌ها و ساختن فرم میوه درخت کاج استفاده کنید.

نکته: روی کیک‌های کاجی‌شکل پودر نارگیل بپاشید تا یک تزیین زمستانی داشته باشند.

ترفندهای درست کردن کیک کاج یلدایی

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا