زندگی > تغذیه و آشپزی

ترفندهایی برای تهیه  خورشت‌ اناری در روزهای کوتاه پاییزی



همشهری آنلاین: انار غیر از اینکه یک میوه خوشمزه و هیجان‌انگیز است یک ماده غذایی خوش رنگ و لعاب هم هست که در انواع خورشت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روزها که انار در هر مغازه‌ای پیدا می‌شود از دانه‌های قرمز انار آن برای تهیه خورشت‌های پاییزی استفاده کنید.

خورشت انار بیج

آماده‌سازی: یک و نیم ساعت

پخت: ۲ ساعت

تعداد : ۴ نفر

مواد لازم:

سبزی معطر شمالی(خالواش، چوچاق، جعفری، گشنیز و نعناع) :۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

مغز گردو: ۲۰۰ گرم

پیاز بزرگ:۲ عدد

رب انار: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

۱: یک پیاز را نگینی کرده و سرخ کنید. سپس گردوی آسیاب شده را همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. یک لیوان آب جوش به مواد قابلمه اضافه کرده و روی حرارت کم بگذارید تا گردوها روغن بیندازد.

۲: سبزی‌های معطر را تفت دهید. سپس به قابلمه مواد اضافه کنید تا مخلوط شود.

۳: پیاز دوم را رنده کنید، آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده، نمک، ‌فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید. روی گوشت را با سلفون یا پلاستیک فریزر بپوشانید و برای نیم ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

۴: گوشت را به اندازه کوفته‌های کوچک درست کرده و سرخ کنید. سپس دانه‌های انار به خورشت اضافه کنید.

نکته: برای ترش شدن خورشت می‌توانید از انار ترش و برای شیرین شدن آن از انار شیرین استفاده کنید.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا