بهترین سس برای ذرت مکزیکی ؛ سس اصلی ذرت مکزیکی اینگونه درست میشود + آموزش
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، آیا تا به حال فکر کرده اید که چه سسی می تواند طعم ذرت مکزیکی شما را بی نظیر کند؟ انتخاب سس مناسب می تواند این میان وعده محبوب را از خوب به عالی تبدیل کند؛ اما با این همه گزینه های موجود، کدام یک بهترین انتخاب است؟ در این بخش از آموزش آشپزی نمناک به بررسی انواع سس ها و نکات کلیدی برای پیدا کردن بهترین سس ذرت مکزیکی میپردازیم.
سس کلاسیک ذرت مکزیکی
سس کلاسیک ذرت مکزیکی ترکیبی دلپذیر از ماست یونانی، سس مایونز، ادویه های معطر و گاهی اوقات پنیر رنده شده است. این سس که کمی ترش و تند است، مکمل عالی برای ذرت مکزیکی بوده و به آن طعمی بی نظیر می بخشد.
مواد لازم
کره ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز نصف پیمانه
پودر پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
سس تند فلفلی (در صورت تمایل) یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یا پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری
آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خامه ترش دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس کلاسیک ذرت مکزیکی
در وهله اول کره را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به آرامی آب شود، فقط مراقب باشید که نسوزد.
بعد در یک کاسه بزرگ، مایونز، خامه ترش، پنیر پارمسان، کره آب شده، آبلیمو و سس فلفلی تند را ترکیب نمایید.
در مرحله بعد نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.
در نهایت سس را بچشید و در صورت نیاز، نمک، فلفل یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.
این سس را میتوانید مستقیماً روی ذرت های پخته شده یا بخارپز شده بریزید و برای تزئین هم مقداری پنیر رنده شده یا گشنیز تازه اضافه کنید.
- راحتترین روش برای درست کردن ذرت مکزیکی در خانه
سس سبز هالوپینو ذرت مکزیکی خوشمزه
این سس با طعمی تند و کمی ترش، به عنوان چاشنی برای انواع غذاها از جمله تاکو، سالاد و ساندویچ علاوه بر ذرن مکزیکی استفاده می شود و به آن ها طعم و عطر خوبی می بخشد. اگر طعم تندی را دوست دارید؛ این سس مخصوص شماست.
مواد لازم
فلفل هالوپینو دو یا سه عدد
گشنیز تازه یک دسته کوچک
سیر دوحبه
ماست چکیده یا خامه ترش نصف پیمانه
آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس سبز هالوپینو ذرت مکزیکی
هالوپینوها را به دقت شسته و از وسط نصف کنید. اگر طعم تند نمی پسندید، دانه ها و رگ های سفید داخلی را جدا کنید تا از میزان تندی سس کم شود.
در مرحله بعد فلفل هالوپینو، گشنیز، سیر، ماست چکیده یا خامه ترش، آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را در یک مخلوطکن یا غذاساز بریزید.
تمامی مواد را تا زمان یکدست شدن خوب مخلوط کنید. در صورت نیاز می توانید کمی آب یا سرکه اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
سس را بچشید و در صورت نیاز، نمک، آب لیمو یا سرکه بیشتری اضافه کنید تا به طعم دل خواه برسید.
سس سبز هالوپینو را در یک ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این سس می تواند تا چند روز در یخچال تازه بماند.
سس کرمی سیر و لیمو برای ذرت مکزیکی
سس کرمی سیر و لیمو یک انتخاب عالی برای کنار ذرت مکزیکی است. در حقیقت ترکیبی دلپذیر از ماست یونانی، سس مایونز، سیر تازه، آب لیمو و کمی ادویه، طعمی تازه، ترش و کمی تند به این سس میبخشد.
مواد لازم
ماست چکیده نصف پیمانه
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری
سیر رنده شده تازه دو حبه
پوست لیمو رنده شده یک قاشق غذا خوری
پودر چیلی یا پاپریکا یک قاشق چای خوری
پنیر فتا یا پنیر سفید یک چهارم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس سیر و لیمو
برای اول کار؛ در یک کاسه، ماست چکیده و مایونز را با هم ترکیب کنید تا به بافتی کرمی و یکدست برسید.
سیر رنده شده، آب لیمو، پوست لیمو و روغن زیتون را به ترکیب ماست اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سپس پودر چیلی یا پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید. مقدار پودر چیلی را بر اساس میزان تندی مورد علاقه خود در نظر بگیرید.
بعد پنیر فتا یا سفید نرم خرد شده را به سس اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا طعم پنیر در سس حس شود.
گشنیز خرد شده را اضافه کنید و سس را برای ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خوبی ترکیب شوند.
این سس کرمی و معطر را روی ذرت مکزیکی بریزید و با مقداری پودر پاپریکا یا چیلی تزیین کنید. عطر سیر و لیمو به همراه طعم خامه ای ماست و پنیر، ذرت شما را به طعمی عالی تبدیل می کند.
نکات لازم برای بهتر شدن سس های ذرت مکزیکی
اگر طعم تند و ترش را می پسندید، میتوانید کمی سرکه به سس اضافه کنید تا طعم آن تند و تیزتر شود.
ماست چکیده به سس بافتی سبک تر و نرم تر می دهد، در حالی که خامه ترش آن را کرمیتر و غلیظ تر می کند.
روغن زیتون به سس لطافت بیشتری می دهد و از خشک شدن آن جلوگیری می کند.
آب لیموی تازه نه تنها به سس طعمی دلپذیر می بخشد، بلکه تندی هالوپینو را متعادل می کند و به تازه ماندن گشنیز و عطر سیر کمک می کند.
سس را در یک ظرف درب دار نگهداری کرده و در یخچال قرار دهید. این سس تا ۳ روز تازه می ماند و با گذشت زمان طعم های آن بهتر می شود.
اگر به طعم تند علاقه دارید، هالوپینو ها را همراه با دانهها و بخش های سفید استفاده کنید. برای کاهش تندی، دانه ها و رگ ها را جدا کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین