سلامت > بهداشت

برنامه «پزشکی فردمحور» نیازمند نقشه ملی است



تهران پزشکی: رضا رئیس‌کرمی، روز سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، در رویداد اکوسیستم پزشکی فردمحور، افزود: توجه به برنامه پزشکی فردمحور، یک الزام و ضرورت است؛ چرا که با استفاده از پزشکی فردمحور می‌توانیم برای درمان سرطانی‌ها و افراد مبتلا به بیماری‌های نادر بر اساس نقشه ژنتیکی فرد مسیر درمانی را مشخص کنیم.

وی درباره ضرورت بهره‌گرفتن از پزشکی فردمحور توضیح داد: با توجه به بار مالی درمان بیماری‌ها و عوارض داروهایی مختلف می‌بایست به پزشکی فردمحور توجه کرد.

رئیس‌کرمی با بیان اینکه توسعه آزمایشگاه‌های مرجع و مرکزی را برای پزشکی فردمحور در کانون توجه قرار داده‌ایم، اظهار کرد: هدف از توسعه آزمایشگاه‌های مرجع و مرکزی این است که به مراکز فعال در زمینه پزشکی فردمحور خدمات‌رسانی کنیم و امور را به صورت مشترک انجام دهیم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در زمینه پزشکی فردمحور پیشرو است. امیدوارم بتوانیم شبکه‌ای از مراکز همکار در حوزه پزشکی فردمحور در دانشگاه علوم‌پزشکی تهران، بین دانشگاهی و در آینده نیز در سطح بین‌المللی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: هدف از ایجاد مراکز همکار این است که تحربیات خود را به اشتراک بگذاریم تا امور به خوبی انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه آموزش در تمام امور از اهمیت فراوانی برخوردار است، افزود: دوره‌های آموزشی عمومی، تخصصی و فوق‌تخصصی می‌بایست برگزار شود و همچنین نیروهای ماهر و آموزش‌دیده چه در سطح پزشکان، داروسازان و چه کسانی که می‌خواهند داده‌های موجود را تحلیل کنند، در اختیار داشته باشیم.

رئیس‌کرمی گفت: امیدوارم که موضوع پزشکی فردمحور را به اقدام عملی در تمام بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تبدیل کنیم. تمام کسانی که در پزشکی فردمحور دخیل هستند یعنی اساتید حوزه بالین، آموزش و صنعت می‌بایست در کنار یکدیگر قرار گیرند تا از ظرفیت آنها استفاده کنیم. پزشکی فردمحور، یک کار تیمی و بین رشته‌ای است و به یک نقشه ملی مشخص و دانشگاهی نیاز دارد. آموزش، پژوهش و فناوری برای تحقق پزشکی فردمحور می‌بایست در کنار یکدیگر قرار گیرند.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا