زندگی > تغذیه و آشپزی

با گردو و انار، پلو درست کنید + فوت و فن



همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه انر پلو با گردو را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه

تعداد نفرات: برای ۲ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک پیمانه

گردو پودر شده: نصف پیمانه

زعفران: به میزان لازم

زرشک: به میزان لازم

شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری

برنج : ۳ پیمانه

سیر: یک حبه

روش تهیه:

۱: در ابتدا برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید.

۲: حالا سیر له شده را داخل روغن تفت دهید و گردوی پودر شده را هم به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس به آن آب اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا گردو خوب بپزد و روغن بیندازد.

۳: بعد از اینکه گردوها روغن انداختند، زعفران را به آن بیفزایید و صبر کنید تا آب تابه کم شود. حالا زرشک و دانه‌های انار را داخل تابه ریخته و در حدی روی شعله بگذارید که رنگ‌شان تغییر کند.

۴: در انتها برنج آبکش شده را در چند مرحله داخل قابلمه ریخته و لابه‌لای آن از مواد بریزید. شوید را هم به همراه مواد روی برنج بریزید. بعد پلو را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا دم بکشد.

نکته:

در تهیه این غذا اگر انارها ترش بودند، می‌توانید از شکر برای ملس کردن طعم آن استفاده کنید. شیرین یا تش بودن این پلو بستگی سلیقه افراد دارد.

این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا