با هندوانه سالاد درست کنید + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد هندوانه ویژه یلدا را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: یک ربع
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۵ نفر
مواد لازم:
هندوانه: نصف یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
خیار: یک عدد
پیاز قرمز: یک عدد
زیتون بدون هسته: یکسوم پیمانه
پنیر فتا: یکسوم پیمانه
جعفری: یک قاشق غذاخوری
نعناع: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. در ابتدا هندوانه را به صورت حبهای خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
۲. حالا پیاز را خلالی خرد کرده و گوجهها را نیز به صورت ورقههای نازک خرد کنید.
۳. در ادامه خیارها را نیز حلقهای برش زده و زیتونها را نیز از وسط نصف کنید.
۴. همه مواد خرد شده را به همراه پنیر فتا و جعفری و نعنا به هندوانه افزوده و با هم مخلوط کنید.
۵. در انتها روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و به سالاد بیفزایید.
نکته:
در تهیه این سالاد میتوان آب نارنج را جایگزین سرکه کرد. همچنین برای تنوع در ظاهر آن میتوان مقداری ذرت پخته شده نیز به آن افزود.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین