با روش تهیه رشته پلو با انار آشنا شوید + فوت و فن
سعیده مرادی-روزنامه همشهری: فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه رشته پلو با انار را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: برای ۳ نفر
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
دانه انار: یکونیم پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
رشته پلویی: نصف پیمانه
خلال پسته: به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده: به میزان لازم
روش تهیه:
۱: در ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهاید روی شعله بجوشانید. تا حدی که مغز برنج تاحدی پخته و نرم شود. در اواخر پخت رشته را به آن افزوده و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید.
۲: در این حین کشمش را که از قبل مقداری در آب مانده و به اصطلاح خیس خورده، به همراه خلال پسته داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد به آن مقداری زعفران فلفل بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
۳: حالا مخلوط برنج و رشته را در چند مرحله داخل قابلمه مورد نظر بریزید. لابهلای برنج و رشته نیز دانه انار و ترکیب کشمش و خلال پسته بریزید. بعد بگذارید تا پلو دم بکشد.
۴: در انتها که برنج دم کشید، بر روی آنها مقداری گشنیز تازه خرد بریزید و اجازه دهید تا پلو دقایقی دیگر روی شعله بماند تا عطر و طعم گشنیز به خورد برنج برود.
نکته:
این برنج را میتونید با فیله مرغ سرخ شده یا گوشت قلقلی یا گوشت پخته ریش ریش شده هم پخته و سرو کنید.
این خبر را درتهران پزشکی دنبال کنید
منبع:همشهری آنلاین